Philitelaan 57 5617 AB Eindhoven

Prijs op aanvraag

Omschrijving

DONNA

INTRODUCTIE
Er zijn mensen die stilstaan en er zijn mensen die juist vooruit willen. Er zijn mensen die niet van veranderingen houden en mensen die de uitdagingen juist opzoeken. Mensen die naar de toekomst kijken, én daarop in durven spelen.
Wonen en/of werken in Donna is voor mensen die zichzelf naar een hoger niveau willen brengen. In Donna wordt je optimaal gefaciliteerd bij de volgende stap. Groeien naar ‘the next level’. Letterlijk en figuurlijk.
Door het roltrapmodel zet je in Donna eenvoudig de volgende stap in jouw woon-/werkcarrière op Strijp-S in Eindhoven.

Koop woonlofts 34 woonlofts
Koop werklofts 26 werklofts
Huurkantoorruimte circa 12.500 m²

NOG ENKELE WERKLOFTS BESCHIKBAAR (7.16, 9.20 en 10.20)

Nummer metrage koopprijs
7.16 circa 90,10 m2 € 312.000,00
9.20 circa 85,60 m2 € 294.300,00
10.20 circa 85,60 m2 € 294.300,00

HET GEBOUW
Het gebied is in alle opzichten uniek, het hoge percentage creatievelingen dat er nu woont en werkt, het industriële verleden en de werkmentaliteit. Het creatieve hart van de stad dat nooit stil zal staan. We kunnen wel stellen dat Donna een van de meest bijzondere
gebouwen op Strijp-S zal worden. Gelegen naast het Klokgebouw en met het bruisende Ketelhuis in de voortuin waar je prachtig op uitkijkt. Donna grijpt qua architectuur terug naar de oude Philips-fabrieken. De grote glasopeningen zorgen voor veel transparantie,
waardoor het daglicht tot diep in het gebouw doordringt. Door de grote overspanningen zijn de zes kantoorverdiepingen vrij indeelbaar. Boven de publieksgerichte plint en deze zes kantoorverdiepingen komen vier verdiepingen met werk- en woonlofts. Een plek waar
ongekende kansen en alle ruimte wordt gecreëerd om te ontmoeten, te wonen én te werken. Multifunctioneel en dynamisch! Het dient een plek te zijn waar altijd licht brandt, letterlijk en figuurlijk. Het is een gebouw waar altijd iets gebeurt, te beleven en te zien is.
Wonen, werken en recreëren komen samen voor de contentmakers van nu en in de toekomst, digitaal en fysiek.

BOUWEN OP HET VERLEDEN
1892. In een klein fabriekje aan de Emmasingel begon Anton Philips met de productie van gloeilampen. Binnen 10 jaar werden er al een 1,5 miljoen lampen geproduceerd. Met de exceptionele groei van de Philips-gloeilamp kwam men al snel ruimte tekort. In 1916 opende Philips daarom de eerste fabrieken op Strijp-S. Een fabriek die ze voorzag van glas en een laboratorium voor de ontwikkeling van nieuwe technologieën. De groei ging gestaag door. Het industriegebied Strijp-S werd compleet zelfvoorzienend, van grondstof tot het eindproduct, van assemblage tot het transport naar de consument. Phillips had alles in eigen hand. Midden op het voormalig industrieterrein stond het Philips-pand SEH. Met als karakteristieke bijnaam: de gele Madonna, waarschijnlijk vanwege de kleur. Philips trok rond 1990 langzaam weg en in 2007 werd het pand vanwege de slechte staat gesloopt. Strijp-S was in een herontwikkeling beland, het verboden stadsdeel werd opengesteld. Het waren de skaters van Area51 en de boulderers van Monk die als pioniers met vooruitziende blik hun intrede deden. Snel volgden andere ondernemende creatives en innovators. De naam Donna is een knipoog naar het rijke verleden, maar nog belangrijker is het doen herrijzen van de durf en wilskracht van deze unieke plek. Ook architect Stefan de Bever heeft zich hierdoor laten inspireren en maakt met zijn architectuur een verwijzing naar de oude Philipsfabrieken. Grote overspanningen, extra hoge
ruimten, veel glas en beton. Een stoer en robuust gebouw dat doorbouwt op het verleden.

BRUISEND STRIJP-S
Strijp-S is een bruisend en dynamisch gebied waar reeds circa 60.000 m2 bedrijfsruimte, meer dan 550 bedrijven en zo’n 2.500 woningen gerealiseerd zijn.
Grote gedeeltes van de oude fabrieken zijn omgetoverd tot hippe winkels en goede horecazaken, waaronder Mood, Het Ketelhuis, de Pastry Club en de Vershal. In deze foodcourt bieden lokale ondernemers hun lekkernijen aan, die ter plekke genuttigd
kunnen worden. Een variëteit aan horeca waar zowel zakelijk als privé gebruik van kan worden gemaakt. Maar Strijp-S biedt meer. Zoals de Dutch Design Week, GLOW en de Dutch Technology Week. Op het Ketelhuisplein wordt meerdere malen per jaar de
Feel-Good market georganiseerd. Een markt vol heerlijke en unieke producten, waar je ook kunt genieten van een drankje en livemuziek.

WOONLOFTS
34 woonlofts, waarbij Donna bewoners alle gelegenheid biedt om hun eigen woonwensen te realiseren rondom een centrale kern met de keuken, badkamer en separaat toilet. Vrij indeelbaar om de ruimtes optimaal eigen te maken, of je nu gaat voor modern of strak.
De woonlofts hebben een eigen ingang aan de zijde van Blok 59. Vanaf daar kom je via een centrale entreehal bij de lift die je naar de verdiepingen brengt.
Wonen in Donna is voor mensen die zichzelf naar een hoger niveau willen brengen. In Donna wordt je optimaal gefaciliteerd bij de volgende stap. Groeien naar ‘the next level’. Letterlijk en figuurlijk.
De woonlofts variëren van circa 64 tot 115 m2 en beschikken over een ruime buitenruimte over de volle breedte. Gesitueerd op de 7e t/m 10e verdieping.

WERKEN BINNEN DONNA
De begane grond krijgt een publieke functie, mogelijk met horeca en expositieruimte. Alles erop gericht om te experimenteren en ‘te’ ontmoeten.
Grote vides in het midden van de kantoorverdiepingen, met daaromheen vrij indeelbare casco kantoorruimten (circa 12.500 m2), terwijl je vanaf de gezamenlijke
buitenruimte op de zevende verdieping in alle vrijheid uitkijkt over het Ketelhuisplein. Donna biedt kansen, groeimogelijkheden en faciliteiten voor iedereen. Het
gebouw faciliteert een zone met gedeelde voorzieningen waar de huurders elkaar kunnen ontmoeten en faciliteiten met elkaar kan delen. Het gebouw is bedoeld
voor een gemixte en breed georiënteerde creatieve industrie. Zowel bestaande als nieuwe bedrijven kunnen via het roltrapmodel werkruimten huren: van start-ups tot high-end-bedrijven, en alles daartussen.

Kantoorruimtes
Een dynamische plek die past bij de toekomst. Een focuspunt van het bruisend centrum en creatieve hart van de stad. Transparante en vrij in te delen ruimtes met een oppervlakte van circa 12.500m2.
Oneindige mogelijkheden om je werkruimte optimaal in te richten. Grote vides en gezamenlijke buitenruimtes. Werklofts De omvang van de 26 werklofts loopt uiteen van circa 64 tot 110 m2. Van 7e t/m 10e verdieping.
?
DUURZAAMHEID
De woon- en werklofts krijgen vloerverwarming, vloerkoeling, zonwerende beglazing en op de zonbelaste gevels zonwering. De grote gevelopeningen van de woonlofts liggen iets terug, om zo ruimte te bieden aan een grote kamerbrede
buitenruimte en de opwarming van de zon te beperken. De grote gevelopeningen van de werklofts worden voorzien van een grote schuifpui, zodat je meer contact krijgt met de buitenwereld.

BEREIKBAARHEID
Donna is uniek qua ligging. In het hart van Strijp-S, het creatieve en ondernemende centrum van de stad. Op steenworp afstand van het centrum. Strijp-S heeft een eigen treinstation, en is daarnaast direct aan de ring van Eindhoven
gelegen, waardoor je binnen 5 minuten op de snelweg bent.

Fietsafstand naar binnenstad 7 minuten
Rijden naar Airport 15 minuten
Rijden naar A2 5 minuten

Fietsen
Uiteraard is Strijp-S super toegankelijk voor fietsers. Je kunt jouw fiets lekker in de berging van jouw woon- of werkloft parkeren. En mocht de fietsband een keer lek zijn:
de fietsenmaker op Strijp-S’: Velo d’Anvers zit in de oude machinekamer van Philips.

MOVING FORWARD
Mobility-S
Voor het autoparkeren kan een abonnement met Mobility-S gesloten worden. Parkeergarage om de Hoek is het dichtsbij gelegen, maar via de Strijp app is het mogelijk real-time in te zien waar de vrije parkeerplekken zijn. Mobility-s.nl

Amber
Een eigen auto; dat is toch niet meer van deze tijd? Delen is de nieuwe norm. Want waarom zou je betalen voor een auto die 23 uur per dag stilstaat? Met de toffe BMW i3’s van Amber rijd je altijd snel en gemakkelijk van A naar B.

Uber
Het revolutionaire ‘Uber‘ is ook neergestreken in Eindhoven. Bestel gemakkelijk je ritje via de app. Je ziet exact hoe laat de chauffeur arriveert en hoe laat je op de gewenste locatie bent. Dat is optimaal je tijd benutten.

Scooters
Even snel naar de binnenstad? Pak een elektrische scooter: kies uit de ‘Felyx’- en ‘Go’-scooters. Unlocken gaat via de telefoon en je kunt de scooters vrijwel overal parkeren.
Makkelijk en goedkoop je korte ritje.

FACTS DONNA
Gebied
Strijp-S

Start bouw
Q1 – 2021

Oplevering
Q1 – 2023

Typologie
Gemengd

Oppervlakte
ca. 20.000 m2 BVO

Koop woonlofts
34 woonlofts

Koop werklofts
26 werklofts

Huur kantoorruimte
circa 12.500 m2

Opdrachtgever
Strijp-S Ontwikkeling B.V.

Gedelegeerd gebiedsontwikkelaar
SDK Vastgoed

Architect
De Bever Architecten

Stedenbouwkundige
West8

Aannemer
Bouwbedrijf Wessels Zeist

INSCHRIJFPROCEDURE
Voor de woon- en werklofts is een eigen accountomgeving gemaakt.
Indien je interesse hebt in een woonloft dan kun je jouw nieuwe account activeren via:
Heb je interesse in een werkloft? Activeer dan je nieuwe account via:
Zodra jij je account hebt geactiveerd, krijg je een e-mail met jouw inloggegevens. In je persoonlijke accountomgeving staat het inschrijfformulier voor je klaar om je kandidaat te stellen voor jouw favoriete woon- en /of werkloft!
Rond je inschrijving vóór 11 januari a.s. af om meegenomen te worden in de eerste toewijzingsronde.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen via of met The Key.

The Key - Rina Hooft
040 - 209 5050 -
thekey.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-1-2023

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
2.592 m² (in units vanaf 63 m²)
Perceel
2.354 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
10 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, liften, te openen ramen, kabelgoten, toilet en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Philitelaan 57

Prijs op aanvraag