Winkelcentrum Woensel 400 5625 AG Eindhoven

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag
Blikvanger Voormalig bankgebouw met ruime bestemmingsmogelijkheden

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op dinsdag 08 december 2020, bij inzet en afslag vanaf 11:00 uur, via de website van BOG Auctions.

Bezichtigingen zijn uitsluitend mogelijk op 27 november 2020 van 13:00 tot 17:00 uur en binnen dat tijdvak uitsluitend op afspraak met BOG Auctions.

Object met potentie voor de belegger-verhuurder! Inmiddels heeft zich voor dit voormalige bankgebouw een partij gemeld met interesse tot het sluiten van langjarige huurovereenkomst (10 jaar). Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op!

Het uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot en met 07 december 2020 mogelijk via het biedformulier op de website van BOG Auctions.

VEILENDE NOTARIS:
VDB Notarissen
Mr. A.W. Kuijpers
Eindhovenseweg 126
5582 HW WAALRE
Postbus 193
5580 AD WAALRE

Dit dossier is in behandeling bij mevrouw W. van Straten en mevrouw mr. S. van Baalen.

OMSCHRIJVING REGISTERGOED:
Bij de entree van Shoppingmall woensXL te Eindhoven gelegen kantoorruimte / voormalig bankgebouw.

Het object biedt ruime bestemmingsmogelijkeden voor bijvoorbeeld kantoor, detailhandel, horeca en dienstverlening.

KADASTRALE GEGEVENS:
Kadastraal bekend gemeente Woensel, sectie L, nummer 5165, groot 4 are 24 centiare.

LOCATIE:
Bij de entree van Shoppingmall woensXL te Eindhoven gelegen kantoorruimte / voormalig bankgebouw. Eindhoven is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland, en in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant. Het is naar inwonertal al sinds 1961 de vijfde gemeente van Nederland. Ze telt 233.983 inwoners op een grondgebied van 88,84 km².

INDELING:
Begane grond: entree naar royale bankhal met vide, trapopgang naar de eerste verdieping met pantry, waardegebied, toiletgroep, vaste trap, achterentree, werkkast, archiefruimte, achttal spreekkamers, pantry, magazijnruimte.
Eerste verdieping: spreekkamer, royale kantoortuin met zicht op de vide, toiletgroep, magazijnruimte, werkkast, kantine met zicht naar de bankhal.
Aan de indeling alsmede de plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

AFMETINGEN:
Verhuurbaar vloeroppervlakte begane grond: 373 m².
Verhuurbaar vloeroppervlakte eerste verdieping: 179 m².
Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte: 552 m².

PARKEREN:
Voldoende betaalde parkeergelegenheid.

BESTEMMING:
Conform het onherroepelijk bestemmingsplan Centraal Woensel 2007 (vastgesteld 7 juni 2010) heeft de onroerende zaak de Enkelbestemming: Centrumdoeleinden. Voor de volledig gegevens wordt verwezen naar de Bijlage Bestemming in de dataroom bij deze veiling.

GEBRUIKSSITUATIE / HUURSITUATIE:
Het object wordt leeg en vrij van huur en gebruik geleverd. De aanwezige pinautomaten worden voor de juridische levering verwijderd.

OMZETBELASTING-OVERDRACHTSBELASTING:
Voor de fiscale aspecten wordt verwezen naar de Bijzondere Veilingvoorwaarden bij deze veiling..

DISCLAIMER:
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘Makelaarskantoor’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan het Winkelcentrum Woensel 400 te Eindhoven (de “Transactie”). BOG Auctions en Makelaarskantoor zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of Makelaarskantoor en/of BOG Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

BOG Auctions / Makelaarskantoor treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Opdrachtgever en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Kenmerken

Veiling

Prijs
Vanaf prijs op aanvraag
Veilingdatum
Dinsdag 8 december 2020

Overdracht

Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 30-12-2020
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
552 m²
Perceel
424 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C 1,30

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum, in woonwijk en overdekt winkelcentrum

Over deze veiling

BOG Auctions

Datum dinsdag 8 december

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Winkelcentrum Woensel 400

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag