Marinus van Meelweg 17 5657 EN Eindhoven

€ 500 /mnd

Omschrijving

Locatie
Het object is prominent gelegen op de hoek van de Marinus van Meelweg en de Henri van Wijnmalenweg op bedrijventerrein Eindhoven Airport. Op het bedrijventerrein zijn vele bekende bedrijven gevestigd als Triumph, Edco, Euro Optics, OTB, Vacansoleil, VHE Techniek, Eisenkolb, Mapscape, Aivex en Prins Autogassen.

Het gebouw ligt op een steenworp afstand van de luchthaven Eindhoven Airport. De A2 (Maastricht - Eindhoven), A58 (Eindhoven - Tilburg) en A67 (Venlo-Antwerpen) zijn alle binnen vijf autominuten te bereiken.
In de nabije omgeving is een halte van de HOV-lijn (Hoogwaardig Openbaar Vervoer-lijn) gelegen met verbindingen naar Eindhoven Centrum/NS station en Eindhoven Airport.

Eindhoven Airport, internationale dynamiek met een sterke regionale band. Dat maakt de locatie van kantoorsuites Airport Eindhoven zo bijzonder. Waarom zou je niet mee liften op het ambitie niveau van Nederlands tweede luchthaven? Werk je internationaal, dan zijn de verbindingen vanuit jouw nieuwe werkomgeving optimaal. Werk je regionaal, dan straalt de locatie ambitie uit. Daarom krijgen “jouw ambities vleugels” in een kantoorsuite bij Airport Eindhoven.

Opleveringsniveau
Splinternieuwe kantoorsuites van topkwaliteit
Het gehele gebouw is in 2016 volledig gerenoveerd. Niet een nieuw laagje verf! Alle wanden, vloeren en plafonds, de verlichting en de technische installaties zijn splinternieuw. De meest geavanceerdere luchtbehandeling, verlichtingssystemen en databekabeling zorgen voor een optimale werkomgeving waarin prestaties van formaat geleverd kunnen worden.
Supersnel “glasvezel” internet
Het gebouw is uitgerust met de laatste generatie glasvezel internet om de snelheid van werken voor alle gebruikers te waarborgen. Om topkwaliteit tot in de unit te kunnen garanderen is er een directe en separate dataverbinding aangelegd vanaf de bron naar iedere unit. Sneller kan het niet zijn!

Vergaderfaciliteit
Jouw unit moet je optimaal benutten als werkplek, daar is geen ruimte om separaat met een medewerker of relatie vertrouwelijke zaken te bespreken. Wij begrijpen als geen ander dat dit wel een behoefte is binnen een werkomgeving. Daarom een vergaderruimte waar jij kosteloos gebruik van kunt maken, zo vaak je maar wilt. (op basis van reservering) Tevens is er in de ontvangstlobby een gelegenheid waar je even rustig kunt zitten.

All Inn prijs per maand
Wij hebben geen ingewikkelde prijsberekeningen per m², service/schoonmaakkosten en/of energie. Iedere unit heeft een vaste prijs waarin alles is inbegrepen, zelfs de lekkerste koffie! Dus geen verrassingen aan het einde van de maand maar duidelijkheid vooraf. (uitgezonderd parkeerplaatsen, afhankelijk van de behoefte).

Flexibel huren vanaf 1 jaar
Wij geloven in huurders die wij langer “onderdak” kunnen bieden. Wij zorgen voor de perfecte werkomgeving en als jij verder groeit, zoeken we samen een passende oplossing. In principe werken wij met contracten van een jaar of langer. Korter is bespreekbaar, maar daar gelden wel andere voorwaarden voor.

Beschikbaarheid
17D / 33m²
Tussenunit op de eerste verdieping. Gelegen op het westen dus een fijne lichtinval met aan het einde van de middag zon.
Vraagprijs: € 710,00 per maand

17K / 24m²
Tussenunit op de eerste verdieping. Gelegen op het noorden met veel licht door de grote raampartij. Zicht op de start en landingsbaan van Eindhoven Airport.
Vraagprijs: € 500,00 per maand

17L / 30m²
Tussenunit op de eerste verdieping. Gelegen op het noorden met veel licht door de grote raampartij. Zicht op de start en landingsbaan van Eindhoven Airport.
Vraagprijs: € 550,00 per maand

17M / 57m² ROOFTOP EXECUTIVE SUITE
Prachtige unit gelegen op de tweede verdieping met eventueel mogelijkheid tot dakterras. Zicht op de start en landingsbaan. Voor de ondernemer die een unieke uitstraling zoekt!
Vraagprijs: € 1.300,00 per maand

17N / 30m²
Tussenunit op de eerste verdieping. Gelegen op het noorden met veel licht door de grote raampartij. Zicht op de start en landingsbaan van Eindhoven Airport.
Vraagprijs: € 710,00 per maand

Parkeren
Parkeren op eigen terrein is wel zo veilig en goed geregeld. Afhankelijk van de grote van de unit en de behoefte stemmen we het aantal parkeerplaatsen af. (prijzen units exclusief parkeerplaats).

Individuele toegangscontrole
Iedere unit heeft een eigen camerasysteem wat rechtstreeks in verbinding staat met het toegangsbedieningssysteem bij de centrale ingang. Veilig en persoonlijk, jouw gast belt dus rechtstreeks bij jou aan en de veiligheid is gewaarborgd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
8 april 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
175 m² (in units vanaf 24 m²)
Perceel
2.455 m² (in units vanaf 24 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,94

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 600,- per parkeerplaats per jaar

RSP Makelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 073-6488750

The Key

Telefonisch bereikbaar tot 17:00
Bel (+31) 40 209 50 50

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Marinus van Meelweg 17

€ 500 /mnd