Winkelcentrum Woensel 354 5625 AG Eindhoven

€ 30.000 /jr € 325.000 k.k.

Omschrijving

Eindhoven, Winkelcentrum Woensel 354

Op een mooie locatie gelegen ruime en in uitstekende staat verkerende winkel-/ verkoopruimte van 145 m2 gelegen in het winkelcentrum WoensXL, het tweede stadshart van Eindhoven. Winkelcentrum Woensel, genaamd WoensXL is een modern (gedeeltelijk) overdekt Winkelcentrum in Eindhoven. In het Winkelcentrum Woensel is altijd wat te beleven. Van de dagelijkse boodschappen tot de nieuwste mode. En tussen door even lekker genieten van een drankje en een lekker gerecht. Dit wijkwinkelcentrum is modern en tevens het grootste van Eindhoven.

De kracht van WoensXL is dat er een grote gevarieerdheid aan winkels te vinden is. Alle winkels vullen elkaar aan. Het uitgebreide en gevarieerde winkelaanbod is dan ook uniek te noemen. Winkelcentrum Woensel is gelegen in Noord Eindhoven, tegenover het bekende Catharina ziekenhuis.
U bereikt Winkelcentrum Woensel eenvoudig via de J.F.Kennedylaan. Winkelcentrum Woensel heeft verschillende grote parkeerterreinen, zowel aan de oostzijde als aan de westzijde.
Naast een zeer ruim en gevarieerd winkelaanbod worden in het winkelcentrum regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd. Dit maakt winkelen in Winkelcentrum Woensel extra leuk.

Opp. winkelverkoopruimte 145 m2

Aanvaarding: terstond
Koopprijs: € 325.000,- kosten koper exclusief BTW
Huurprijs: € 30.000,- per jaar exclusief BTW
Servicekosten en promotiebijdrage: circa € 2.500-- per jaar exclusief BTW

OMGEVINGS-FACTOREN
Winkelcentrum Woensel XL is gelegen in het noorden van Eindhoven.
Een jaar of tien geleden is via een gefaseerde renovatie en nieuwbouwontwikkelingen het gehele winkelcentrum vergroot en vernieuwd.

Winkelcentrum Woensel communiceert naar buiten toe als “stad naast de deur”. In het winkelcentrum vormen de hoog modische branche, de persoonlijke verzorging, schoenen en modeaccessoires het hart van het winkelcentrum. Er zijn een groot aantal landelijke winkelketens gevestigd, waardoor het winkelcentrum een regionale aantrekkingskracht heeft op consumenten. Op dit moment zijn o.a de navolgende winkels aanwezig: HEMA, C&A, H&M, Blokker, Etos, Arke reisbureau, Albert Heijn, Lidl, Kruidvat, Douglas, ANWB, WE, ICI Paris XL, etc.

Rondom het winkelcentrum zijn ruime (betaalde) parkeermogelijkheden aanwezig.

INDELING
• Frontbreedte (17,50 meter) met pui van isolatieglas, toegangsdeur van glas en goede etalageruimte. De winkel is 8,19 diep;
• Riante winkelruimte met vitrineruimte, balie, kasten, keuken, spreekkamer, toilet en archiefruimte;
• Het betreft een prima onderhouden geheel.

CONDITIES
• Huurprijs € 30.000,-- per jaar, te vermeerderen met de geldende BTW;
Koopprijs € 325.000,-- k.k.
• De service-/ en promotiekosten bedragen ca. € 18,= excl. BTW per m² per jaar;
• Jaarlijkse indexering van de huurprijs op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de CPI (consumentenprijsindex) reeks CPI-Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het CBS;
• Huurbetaling dient te geschieden per maand vooruit;
• Huurperiode, bij voorkeur voor 5 jaar met aansluitend een optieperiode van 5 jaar ;
• Indien huurder niet aan het ‘’90%-criterium’’ (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd ;
• Ten behoeve van de zekerheidstelling zal er een bankgarantie of waarborgsom worden verlangd ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten, promotiekosten en BTW;
• De huurovereenkomst wordt opgesteld op basis van het standaardmodel ROZ, aangevuld met een aantal door verhuurder opgestelde bepalingen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 325.000 kosten koper
Huurprijs
€ 30.000 per jaar
Servicekosten
€ 2.500 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
145 m²
Perceel
66 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Winkelcentrum Woensel 354

€ 30.000 /jr € 325.000 k.k.