Jan van Lieshoutstraat 23 25 5611 EE Eindhoven

€ 150 /m²/jaar

Omschrijving

Jan van Lieshoutstraat 23-25 te Eindhoven (5611 EE)

Creatieve, instapklare kantooretage met uniek dakterras in het hart van de Eindhovense binnenstad!

Totaal ca. 681 m² kantoorruimte.

ALGEMEEN
De beschikbare ruimte maakt onderdeel uit van het markante winkelcentrum “Heuvel Eindhoven”, een groot, opvallende baksteenkleurig complex met een glazen koepelvormig dak als blikvanger. Het overdekte winkelcentrum bestaat uit drie verdiepingen en heeft vier ingangen, een ondergrondse parkeergarage met 1.138 parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling. De beschikbare etage heeft tezamen met de bovenliggende etage een volledig zelfstandige hoofdentree op de begane grond aan de Jan van Lieshoutstraat. De centrale ligging, het creatieve, sfeervolle interieur alsook het zeer royale dakterras maken het tot een zeer unieke kantoorhuisvesting. Dé ideale optie voor jonge vooruitstrevende bedrijven in de creatieve sector, ICT, marketing en communicatie, design, etc..

Verdieping Oppervlakte
2e etage Ingedeelde kantooretage met bar, ontspanningsruimte en zeer royaal dakterras Ca. 681 m²
Totaal Ca. 681 m²

Het object beschikt over een energielabel A. Hiermee voldoet het object reeds aan de overheidsdoelstelling dat vanaf 2023 alle kantoorgebouwen minimaal een energielabel C dienen te hebben en vanaf 2030 een energielabel A.

LOCATIE
BEREIKBAARHEID
Door de nabije ligging van het Centraal Station Eindhoven en de aanwezigheid van bushalten op korte loopstand is het object per openbaar zeer goed te bereiken. De binnenring rond het centrum (Vestdijk en Keizersgracht) met aansluitingen op hoofdinvalswegen zijn op korte afstand gelegen en zorgen tezamen met de goede openbare parkeermogelijkheden (o.a. Q-park ‘Heuvel’ en ‘Hooghuis’) ook voor een goede binnenstedelijke bereikbaarheid met eigen vervoer.

PARKEREN
In de directe omgeving of slechts op korte loopafstand zijn uitgebreide openbare parkeervoorzieningen (betaald parkeren) beschikbaar, zoals Q-Park ‘Heuvel’ direct onder het complex, Q-Park ‘Hooghuis’, Q-Park ‘Stadhuisplein’. Abonnementskosten kantoorgebruik (ma t/m vrij 07:00-19:00 uur) vanaf € 222,62 per maand.

OMGEVINGFACTOREN
De beschikbare ruimte maakt onderdeel uit van het markante winkelcentrum “Heuvel Eindhoven” aan de Markt in Eindhoven. In het winkelcentrum bevinden zich meer dan 50 winkels op het gebied van mode, lifestyle, food en entertainment. Zo maken het ‘Muziekgebouw Frits Philips’ en Holland Casino ook deel uit van het winkelcentrum. De beschikbare kantoorruimte is bereikbaar via een separate kantoorentree aan de Jan van Lieshoutstraat, die op korte afstand uitkomt op de Markt. De directe omgeving bestaat uit vergelijkbare kantooretages, alsmede horecazaken, lunchrooms, winkels en muziekcentrum ‘Frits Philips’. Door de situering in het hart van het kernwinkelgebied bevinden zich alle stedelijke voorzieningen, de hoofdwinkelstraten, parkeergarages en openbaar vervoer letterlijk binnen handbereik.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente: Eindhoven
Sectie: C
Nummer: 2164 – A4

OPLEVERINGSNIVEAU KANTOORRUIMTE
De kantoorruimte beschikt thans over o.a. de navolgende voorzieningen:
- gezamenlijke hoofdentree met tochtportaal en bellentableau (t.b.v. 2e en 3e etage);
- representatief trappenhuis en personenlift;
- intercominstallatie;
- luxe, dubbele dames- en herentoiletgroep met wasportalen;
- luchtbehandelingssysteem;
- verwarming via convectoren met metalen omkasting;
- optimale koeling middels individueel regelbare airco-splitunits per ruimte;
- aluminium kozijnen met te openen ramen, voorzien van isolerende beglazing;
- handbediende buitenzonwering / jaloezieën;
- in de kantoor- en presentatieruimten systeemplafonds met LED-armaturen;
- in de ontspannings-/barruimte een akoestisch sprayplafond (zwart gespoten);
- huidige indeling* met luxe slimline wanden met aluminium en glas;
- huidige vloerafwerking* met pvc, tapijt en karpetten;
- plintkabelgoten met wandcontactdozen en data-aansluitingen (cat.6-bekabeling);
- serverruimte met patchkast* en glasvezelaansluiting;
- kopieerruimte;
- werkkast met uitstortgootsteen;
- brandpreventieapparatuur;
- sfeervolle en royale lunch-/ontspanningsruimte met uitgebreide baropstelling, diverse inbouwapparatuur en tapinstallatie;
- zeer royaal en zonnig dakterras met uniek uitzicht op de Eindhovens Binnenstad.

*genoemde zaken worden door vertrekkend huurder in het gehuurde achtergelaten en eenmalig ‘om niet’ ter beschikking gesteld van de opvolgende huurder. Alle eventuele gewenste aanpassingen hieraan, onderhoud, reparatie, vervanging en/of verwijdering komen voor rekening en verantwoordelijkheid van opvolgend huurder.

HUURGEGEVENS
Huurprijs kantoorruimte
€ 150,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

HUURTERMIJN
Een huurtermijn tot en met 30 september 2026, waarna verlenging met één aansluitende verlengingsperiode van vijf (5) jaar.

OPZEGTERMIJN
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van de betalingsverplichting van 3 maanden (huur plus servicekosten plus btw).

INDEXERING
Jaarlijks, voor het eerst 1 oktober 2023, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

VOORSCHOT SERVICEKOSTEN
Een voorschot bedrag van € 48,00 per m2 per jaar, te vermeerderen met btw, jaarlijks op basis van nacalculatie te verrekenen (inclusief gas, water en elektra).

BETALINGEN
Per drie (3) maanden vooruit.

AANVAARDING
Aanvaarding in overleg, doch op korte termijn mogelijk.

BESTEMMING
Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Binnenstad’ vastgesteld d.d. 20 augustus 2013 en heeft de bestemming Centrum -1 (art. 3). Via ruimtelijkeplannen.nl is het gehele bestemmingsplan in te zien.

HUUROVEREENKOMST
Conform het model opgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) 2015 met bijhorende Algemene Bepalingen.

INFORMATIE
Kijk voor meer informatie op janvanlieshoutstraat23-25.nl.

Disclaimer
Deze informatie is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de eigenaar aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
681 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Jan van Lieshoutstraat 23 25

€ 150 /m²/jaar