Philitelaan 57 01 5617 AK Eindhoven

€ 2.450 /mnd

Omschrijving

Donna, werkloft 7.22 / Philitelaan 57-01 te Eindhoven

Het gebied is in alle opzichten uniek: het hoge percentage creatievelingen dat er woont en werkt, het industriële verleden en de werkmentaliteit. Het creatieve en bruisende hart van de stad. Waar inmiddels al veel ontwikkeld is, worden in rap tempo meer unieke concepten gerealiseerd. Leren van 20 jaar Strijp-S Inmiddels is het alweer ruim 20 jaar geleden dat Philips zijn uittreden deed in het gebied. De doorontwikkeling kwam langzaam op gang. Namens de gemeente Eindhoven en VolkerWessels werd Park Strijp Beheer in het leven geroepen. Een organisatie die de visie en het DNA van Strijp-S heeft ontwikkeld en sindsdien bewaakt. Een transitie van 'verborgen stadsdeel' en oude fabrieken tot een zeer dynamisch gebied. Waar circa 100.000 m² bedrijfsruimte is gecreëerd, meer dan duizend bedrijven werken aan een droom en inmiddels 2.500 woningen gerealiseerd zijn. DONNA moet de plek worden waar alle leermomenten samenkomen. Een plek waar na 20 jaar ontwikkeling vraag naar is. Verder denkt dan de gebruikelijke muren en kaders. Die Strijp-S steeds beter verbindt en betrekt bij alles wat de toekomst nog zal brengen
 
BEREIKBAARHEID DONNA is uniek qua ligging. In het hart van Strijp-S, het creatieve en ondernemende centrum van de stad. Op steenworp afstand van het centrum. Strijp-S heeft een eigen treinstation, en is daarnaast direct aan de ring van Eindhoven gelegen, waardoor je binnen 5 minuten op de snelweg bent. Fietsafstand naar binnenstad. Rijden naar airport. Rijden naar A2.

De plint wordt uiteraard voorzien van een levendige horeca. Ook wordt er plaatsgemaakt voor creatieve ruimtes die multi-inzetbaar zijn, ruimtes waarin de community elkaar ontmoet en samenwerkt. Daarnaast komt er een showroom waar Strijp-S zich breed kan etaleren en een leisure-functie die in de avonduren publiek aantrekt.
 
Energielabel
De werkloft beschikt over een label A++, welke is geldig tot en met 8 februari 2033.

Object
Verdieping Omschrijving Metrage
7e verdieping Kantoorruimte Ca. 106 m²

Parkeren
Parkeren geschiedt in de gemeenschappelijke parkeergarage achter het gebouw, middels een abonnement met Mobility-S Exploitatie C.V. via een stallingsovereenkomst. De zwerfparkeerplaatsen kosten € 75,60 per plaats per maand. Deze zwerfparkeerplaatsen bevinden zich in de naastgelegen parkeergarage ‘Langs het Spoor’. De stallingsovereenkomst maakt geen deel uit van de verhuur van de werkloft en dient door huurder zelf afgesloten te worden met Mobility-S.

Aanvaarding
Per direct.

Huurprijs kantoorruimte
€ 2.450,00 per maand te vermeerderen met btw.

Voorschot servicekosten
€ 175,00 per maand te vermeerderen met btw.

Energiekosten
De werkloft beschikt over een eigen meteraansluiting voor warmte, elektra en water. Huurder zal deze meters op eigen naam stellen en de kosten rechtstreeks aan de leveranciers voldoen.

Huurtermijn
Bij voorkeur 5 jaar, doch nader overeen te komen.

Opzegtermijn
Bij voorkeur 12 maanden, doch nader overeen te komen.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie of waarborg ter grootte van een bedrag dat gelijk staat aan de betalingsverplichting van drie maanden inclusief btw.

Opleveringsniveau
De werkloft wordt casco opgeleverd, doch is voorzien van:
- Eigen meterkast, voorzien van warmte- (via Ennatuurlijk), koude- (via Park Strijp Energy C.V.) elektra- en wateraansluiting;
- Kabelgoten;
- Toilet;
- Pantry in overleg met huurder te bepalen;
- Aanbrengen van een vloer & verlichting is voor de huurder zelf;
- Gesausde bouwkundige wanden;
- Bergruimte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.450 per maand
Servicekosten
€ 175 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakten

Oppervlakte
106 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Kabelgoten, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A++

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Philitelaan 57 01

€ 2.450 /mnd