Brussellaan 7 5628 TA Eindhoven

€ 1.495 /mnd

Omschrijving

Multifunctionele verdieping beschikbaar op het kleinschalig bedrijventerrein "De Tempel” in Eindhoven. Dit bedrijventerrein staat bekend om haar diversiteit van aanwezige bedrijven en haar goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen richting het centrum van Eindhoven en de op- en afritten van de A50 en de A2.

De aangeboden bedrijfsruimte bevindt zich op de eerste verdieping, en is de laatste jaren in gebruik geweest als sport/dans/yoga studio, ook werden er diverse cursussen gegeven. De bedrijfsruimte is o.a. voorzien van een uitgebreide kleedruimte met toilet en douche. Door haar indeling en hoogwaardig afwerkingsniveau is de verdieping echter ook zeer geschikt om als kantoorruimte te gebruiken. Door de grote raampartijen komt er namelijk veel daglicht binnen wat zorgt voor een fijne werkomgeving.

Metrages

Eerste verdieping: circa. 163 m2 BVO

Zelfstandige entree op de begane grond: circa. 11 m2 BVO

Parkeren

Aan de voorzijde van het gebouw is volop gratis parkeergelegenheid aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots aanwezig.

Opleveringsniveau

- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en daurluftung
- Inbouwverlichting
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Laminaat
- Pantry
- Stucwerkwanden
- Toiletruimte
- Wandradiatoren
- Kleedruimte met douche
- Zelfstandige entree
- Riant balkon

Huurcondities

Huurprijs: € 1.495,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: In overleg, minimaal twee jaar.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: In overleg.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Brussellaan 7 in Eindhoven aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.495 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973

Oppervlakten

Oppervlakte
174 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Brussellaan 7

€ 1.495 /mnd