Treurenburgstraat 34 5613 EB Eindhoven

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

PARK NRE - Dé nieuwe werkplek op het NRE-terrein in Eindhoven. Een zeer duurzaam bedrijfsverzamelgebouw voor bedrijven actief op het gebied van "create & make".-

Op initiatief van Architectenbureau Houben / Van Mierlo wordt het unieke kleinschalige bedrijfsverzamelgebouw "PARK NRE" ontwikkeld. Een bijzonder, uitnodigend en duurzaam gebouw, midden op het NRE-terrein, het voormalige gasfabriekterrein aan de kop van het Eindhovensch Kanaal aan de rand van het centrum van Eindhoven. Het terrein heeft een industrieel en historisch karakter en een directe connectie met de groene Dommelzone, het Villapark Eindhoven, het klooster Marienhage met de Paterskerk, de stadswijk Oude Haven en de binnenstad van Eindhoven.

Het NRE-terrein ondergaat op dit moment een transformatie naar een nieuwe levendige en creatieve hotspot in Eindhoven. Wonen, werken, cultuur en recreëren worden samengebracht. De historische fabrieksgebouwen op het terrein, waarvan het merendeel dateert uit het begin van de 20ste eeuw, krijgen een nieuwe bestemming. Daarnaast worden er diverse nieuwbouwontwikkelingen gerealiseerd voor wonen en werken, waardoor een ideale mix tussen nieuw en oud wordt gecreëerd.

PARK NRE is duurzaam met een A+++ label. Aan de buitenzijde opvallende groene daken en gevels. Binnen flexibel indeelbare bedrijfsruimtes rondom een centrale kern met collectieve voorzieningen (o.a. een uitnodigende entree met presentatietrap, een gezamenlijke keuken met lunchruimte en een riant dakterras). Het gebouw is als het ware opgetild. Onder het gebouw worden parkeerplaatsen gerealiseerd voor gebruikers van het terrein.

BEREIKBAARHEID

Eigen vervoer:
De bereikbaarheid van het NRE-terrein met de auto vanaf de diverse snelwegen is uitstekend, via de rondweg van Eindhoven. Het gebouw beschikt over een (gedeelde) parkeergarage met 35 parkeerplaatsen met een parkeerratio van 1:41 m².

Openbaar vervoer:
PARK NRE ligt op 15 minuten loopstand van Eindhoven Centraal Station.

FACILITEITEN EN BESCHIKBARE RUIMTEN

Collectieve voorzieningen:
Op de begane grond zijn een lift en een afgesloten fietsenstalling aanwezig. Op de verdiepingen zijn aanvullende collectieve voorzieningen aanwezig, zoals een ruime entree met uitnodigende presentatietrap, een gezamenlijke keuken met lunchruimte en dakterras.

Bedrijfsruimten:
Het gebouw is in totaliteit ca. 1.668 m² groot. De bedrijfsruimten zijn gelegen op de 1e en 2e verdieping van het gebouw en lenen zich om flexibel te worden ingedeeld, waarbij tal van mogelijkheden denkbaar zijn.

- Begane grond entree: ca. 24 m² v.v.o. entree
- 1e verdieping: ca. 854 m² v.v.o. bedrijfsruimten
- 2e verdieping: ca. 576 m² v.v.o. bedrijfsruimten
- 2e verdieping ca. 214 m² v.v.o. dakterras

Totaal ca. 1.668 m² v.v.o.

Het metrage wordt vastgesteld conform NEN 2580 meetcertificaat voor verhuurbare oppervlakten.

HUURUITGANGSPUNTEN

OPLEVERINGSNIVEAU
Om het robuuste en industriële karakter van PARK NRE te benadrukken, wordt het gebouw in casco+ staat opgeleverd. Dit betekent gevlinderde betonnen vloeren, voorzien van vloerverwarming en -koeling en een open en hoog plafond onder andere voorzien van aanvullende klimaatinstallaties en basisverlichting.

ENERGIELABEL
Het gebouw is voorzien van een energielabel A+++.

PARKEREN
Er horen 35 parkeerplaatsen bij het gebouw, welke in principe naar een ratio van 1:41 worden verdeeld onder de gebruikers van het gebouw.

OPLEVERINGSDATUM
Naar verwachting zal het gebouw in Q3 2021 worden opgeleverd.

HUURTERMIJN
10 jaar.

HUURPRIJS
De huurprijs van een bedrijfsruimte, parkeerplaats en/of servicekosten zijn op aanvraag.

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op de bovengenoemde huurprijzen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

HUUROVEREENKOMST
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

BANKGARANTIE
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
1.668 m² (in units vanaf 300 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Treurenburgstraat 34

Huurprijs op aanvraag