• Onder bod

Engelsbergenstraat 4 a 5616 JC Eindhoven

€ 219.000 k.k.

Omschrijving

BEZICHTIGINGSRONDES ZIJN VOLZET!

Te koop: Engelsbergenstraat 4-a Eindhoven

Het betreft een kantoor-/atelierruimte met bedrijfswoning in twee bouwlagen, op loopafstand van het stadscentrum, dat dankzij de indeling geschikt is voor uiteenlopende doeleinden zoals kantoor, atelier, dansschool en/of fotostudio. De begane grond is volledig in gebruik als dansschool en biedt diverse mogelijkheden. De eerste verdieping is ingedeeld en in gebruik als bedrijfswoning. Het object is mede gezien vergelijkbare objecten en bedrijvigheid in de directe omgeving extra interessant voor bedrijven in de creatieve sector.

De locatie is centraal gelegen en goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Via de rondweg, welke op circa 750 meter is gelegen, is de op-/afrit van de N2 binnen enkele minuten te bereiken met directe aansluiting op de A2 (Amsterdam-Maastricht) en A58 (Eindhoven-Breda). De bushalte welke in directe verbinding staat met het stadscentrum en Eindhoven Centraal ligt op 300 meter afstand waardoor de bereikbaarheid met het openbaar vervoer zeer goed is te noemen. Toch liever lopen? Dat kan, in circa 15 loopminuten bereikt u het stadscentrum!

Metrages:
Kantoor-/atelierruimte begane grond: c.a. 90 m² vvo
Bedrijfswoning eerste verdieping: c.a. 39 m² GO wonen
Dakterras eerste verdieping: c.a. 36 m²

Parkeren:
Tot de ruimte behoren geen parkeerplaatsen. In de Engelsbergenstraat is echter voldoende gratis parkeergelegenheid waar gebruik gemaakt van kan worden.

Omschrijving
Bedrijfsruimte
Middels pad aan de voorzijde is de verharde tuin met entree van de bedrijfsruimte te bereiken. De entree is afgewerkt met een houten plankenvloer en beschikt over een wastafel en separate toiletruimte welke is voorzien van een hangcloset. Middels tussendeur is de voormalige dansschool te bereiken welke ruim van opzet is (6,44 x 12,18) en over dezelfde planken vloer beschikt. De plankenvloer loopt over in een tegelvloer waar een kleine bar, meterkast en een wenteltrap naar de bedrijfswoning zijn gesitueerd.

Bedrijfswoning
Middels vaste wenteltrap te bereiken overloop met vaste kast voorzien van C.V. combiketel met toegang tot slaapkamer, badkamer en woonkamer met open keuken.

Slaapkamer & badkamer
Slaapkamer met vaste inbouwkast en lichtkoepel (2015). De badkamer is voorzien van een badmeubel met wastafel, douche en hangcloset (defect).

Woonkamer met open keuken
Sfeervolle woonkamer met lichtkoepel en open keuken in hoek-opstelling met eenvoudige keukeninrichting voorzien van een spoelbak en afzuigkap met toegang tot riant dakterras (36 m²).

Dakterras
Royaal dakterras met overkapping voorzien van vlondervloer. Tevens is er aan de achterzijde een praktische berging gesitueerd.

Bijzonderheden
Algemene informatie:
- Bouwjaar 1954
- Dak vernieuwd in 2018
- Riolering vervangen in 2003
- Toilet eerste verdieping is defect
- Koper moet rekening houden met onderhoud- en moderniseringswerkzaamheden
- Recht van overpad van toepassing op pad voorzijde

Bestemming:
Heb object beschikt op dit moment over een horecabestemming. Gemeente Eindhoven wil graag meewerken om de bestemming aan te passen naar bedrijfsmatig met dienstverlenend karakter. Hier kan o.a. onder worden verstaan: kapperszaken, schoonheidsinstituten, fotostudio's en naar de aard daarmee gelijk te stellen bedrijven en inrichtingen. De bovenliggende woning is bestemd en moet een relatie hebben met het onderliggende bedrijf. In beginsel zal dus de uitbater/gebruiker van begane grond ook de bewoner moeten zijn van de bovenliggende woning.

Voor het bespreken van verdere bestemmingsmogelijkheden dient contact opgenomen te worden met de Gemeente Eindhoven.

Koopcondities
Vraagprijs: € 219.000,-
Overdrachtsbelasting
Eventueel nog roerende zaken ter overname

Aanvaarding
In overleg

Zoekt u een bedrijfsruimte met bedrijfswoning op loopafstand van het centrum van Eindhoven, dan is dit pand zeker een bezichtiging waard.

Meer info? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 219.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1954

Oppervlakten

Oppervlakte
91 m²
Perceel
162 m² (in units vanaf 91 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, verwarming en kamerindeling
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 39 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m
Lokale voorzieningen
Winkel op minder dan 500 m

Omgeving

Eliasterrein, Vonderkwartier, Eindhoven

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Engelsbergenstraat 4 a

€ 219.000 k.k.