Luchthavenweg 81 5657 EA Eindhoven

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

BOND EINDHOVEN

Het kantoorgebouw Bond Eindhoven is gelegen op het bedrijventerrein Eindhoven Airport, op enkele minuten loopafstand van het vliegveld. Bedrijventerrein Eindhoven Airport is volop in ontwikkeling en verbindt verschillende sectoren, bedrijven en ambities met elkaar.

Bond Concepts is sinds begin 2019 eigenaar van kantoorverzamelgebouw Bond Eindhoven en biedt een uniek concept voor werken en verblijven op maat in een inspirerende omgeving. Bond Eindhoven beschikt over kantoorruimtes, flexplekken en verschillende vergaderruimtes. Het Bond Lunchcafé is een ontmoetingsplek voor een zakelijke afspraak met een kop koffie en/of een lunch met tevens een buitenterras.

Het kantoorgebouw bestaat uit vier bouwdelen en krijgt een upgrade voor zowel interieur als exterieur. Hierbij worden ook de gedeelde faciliteiten geoptimaliseerd. Na gereedkomen van de upgradingswerkzaamheden zal het kantoorgebouw beschikken over een vernieuwde entree en vernieuwde receptie met hostess(es), een coffeebar en uitgebreide (flex)werkplekken en vergaderruimtes. Zie hiervoor tevens de sfeerimpressies.

Vooruitstrevende bedrijven en organisaties zijn gevestigd op bedrijventerrein Eindhoven Airport, zoals Molex, TNT, Mapscape en Marechaussee. Onder andere bedrijven als ASML, AKD, Deloitte, Continu, YER en Manpower zijn gehuisvest op het Businesspark Flight Forum, dat direct grenst aan het bedrijventerrein Eindhoven Airport.

Bond Concepts: where you work, meet & connect!

BEREIKBAARHEID

Eigen vervoer
Door de ligging nabij Eindhoven Airport is het kantoorgebouw vanuit diverse richtingen uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Het kantoorgebouw is via de A2 op korte afstand te bereiken. Via de afslag 29 op de A2 leidt een goede verbindingsweg naar de Luchthavenweg.

Openbaar vervoer
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. Vanaf het Centraal Station rijden er rechtstreeks bussen naar Eindhoven Airport en Flight Forum. Diverse bushaltes zijn gelegen op ca. 350 meter van het kantoorgebouw.

Parkeren
Op het bijbehorende eigen parkeerterrein zijn ca. 458 parkeerplaatsen met een parkeernorm van ca. 1:39.

Eindhoven Airport
Eindhoven Airport ligt op 450 meter afstand van het kantoorgebouw en is te voet binnen 5 minuten te bereiken.

FACILITEITEN & BESCHIKBARE RUIMTES

Faciliteiten
Bond Eindhoven beschikt over een centrale entree met zitgelegenheden en een ruim opgezette ruimte om elkaar te treffen. Via Bond Concepts kunnen flexibel vergaderruimtes en vergaderfaciliteiten worden afgenomen. Bond Lunchcafé is op een centrale plek in het kantoorgebouw gevestigd en beschikt over een buitenterras. In het gebouw is ook een fitnessruimte aanwezig.

Beschikbare kantoorruimtes
In het kantoorgebouw zijn verschillende ruimtes te huur. Er is kantoorruimte beschikbaar met groottes vanaf ca. 100 m² v.v.o. tot ca. 4.450 m² v.v.o. kantoorruimte. Deze kantoorruimte is verdeeld over de begane grond, 1e verdieping en 2e verdieping. Op de begane grond is in totaal ca. 653 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, op de 1e verdieping ca. 1.466 m² v.v.o. kantoorruimte en op de 2e verdieping ca. 2.317 m² v.v.o. kantoorruimte.

HUURUITGANGSPUNTEN

BESCHIKBAARHEID
De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt ca. 17.849 m² v.v.o. kantoorruimte. Voor de verhuur is momenteel ca. 4.436 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, verdeeld als volgt:

- Begane grond: ca. 653 m² v.v.o. kantoorruimte
- 1e Verdieping: ca. 1.466 m² v.v.o. kantoorruimte
- 2e Verdieping: ca. 2.317 m² v.v.o. kantoorruimte

Totaal: ca. 4.436 m² v.v.o. kantoorruimte
* Te huur vanaf 100 m² v.v.o. kantoorruimte*

Het metrage is vastgesteld conform NEN 2580 meetcertificaat voor verhuurbare oppervlakten.

OPLEVERINGSNIVEAU
De beschikbare kantoorruimte is voorzien van nieuwe systeemplafonds met energiezuinige led verlichting.

Bij Bond Concepts bestaat de mogelijkheid om diverse faciliteiten, zoals vergaderruimtes, op flexibele basis af te nemen. Wij informeren u graag nader over de uitgebreide mogelijkheden.

ENERGIELABEL
Het gebouw is voorzien van een energielabel C.

PARKEREN
Parkeerplaatsen zijn beschikbaar op het bijbehorende eigen parkeerterrein. De parkeernorm is 1:39.

OPLEVERINGSDATUM
In overleg, op korte termijn mogelijk.

HUURTERMIJN
In overleg; flexibiliteit hierin is bespreekbaar.

HUURPRIJS
- Kantoorruimte:
€ 135,00 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.
- Parkeerplaatsen:
€ 750,00 per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 30,00 per m² v.v.o. per jaar, exclusief het voorschot voor elektra, te vermeerderen met BTW. Als voorschot voor leveringen en diensten met jaarlijkse nacalculatie.

Het voorschot voor elektra bedraagt € 0,75 per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op de bovengenoemde huurprijzen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

HUUROVEREENKOMST
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

BANKGARANTIE
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakten

Oppervlakte
4.436 m² (in units vanaf 100 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
458 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 750,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)