Dorpsstraat 4 6661 EK Elst (GE)

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Het object heeft een historische uitstraling en bestaat uit drie bouwlagen met een kelder en heeft een totaal vloeroppervlakte van circa 373 m² v.v.o. Het hoofdgebouw is gebouwd omstreeks 1952 en is later uitgebreid met een aanbouw op de begane grond. Het gebouw heeft een energielabel A en is tot voor kort in gebruik geweest als bankkantoor.

Het object is gelegen in het centrum van Elst aan een belangrijke aanrijroute richting het centrum vanaf de A325. De autobereikbaarheid is goed. Binnen 5 minuten zijn de op- en afritten van de A325 en A15 bereikbaar. Via de A15 is de A50 snel te bereiken.

Station Elst ligt op ca. 350 meter afstand van het object en ligt aan de spoorlijn Arnhem – Nijmegen. De bushalte bevindt zich schuin tegenover het object.

Het gebouw heeft aan de achterzijde een eigen parkeerterrein met fietsenstalling, buitenopslag en 9 parkeerplaatsen waarvan 2 onder een carport.

Het object heeft een bestemming ‘Centrum-1’.
De begane grond (en kelder) van het gebouw leent zich voornamelijk voor detailhandel, horeca zoals een lunchroom, cafetaria, café en restaurant, dienstverlening met een verzorgende publieksgerichte functie zoals een kap-/schoonheidssalon, uitzendbureau, reisbureau en naar aard en uitstraling overeenkomstige bedrijven.
Op de verdieping is wonen toegestaan.
Het relevante deel van het bestemmingsplan is opgenomen in de dataroom.

Het object wordt opgeleverd in de huidige staat “as-is”, vrij van huur of gebruik en zonder een geldautomaat.

Verhuurbaar Vloeroppervlakte *:
Kelder: ca. 38 m²
Begane grond: ca. 204 m²
1e verdieping: ca. 68 m²
2e verdieping: ca. 63 m²
Totaal: ca. 373 m²

* Betreft v.v.o. meters volgens inschatting van de verkoper op basis van NEN2580 meetinstructies, er is geen officieel NEN2580 meetrapport aanwezig.

De linkerkant van de toegangsweg richting het achterterrein behoort toe aan het naastgelegen object aan de Dorpsstraat 8 in Elst. Met betrekking tot deze toegangsweg is er een wederkerig recht van overpad gevestigd om van en naar de Dorpsstraat te gaan.
Het achterterrein behoort wel volledig bij het te verkopen object.

Voor de volledige eigendomsakte wordt verwezen naar de in de dataroom opgenomen stukken.

Uit een asbestinventarisatie type A is gebleken dat er in het verleden asbest in het verkochte is verwerkt. Het aangetroffen asbest is nagenoeg geheel gesaneerd. Voor de volledige rapporten wordt verwezen naar de dataroom.

Dataroom
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan Cushman & Wakefield.

Vraagprijs
Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs, partijen kunnen een bieding doen naar eigen inzicht.

Algemene transactiedocumenten
De in de dataroom opgenomen map ‘algemene transactiedocumenten’ vormt een onderdeel van de verkoop van het onderhavige object, deze documenten vormen de basis voor de verdere uitwerking van de definitieve transactiedocumenten. Een bieder wordt geacht kennis te hebben genomen van deze informatie en hiermee akkoord te gaan.

Levering
De levering kan spoedig plaatsvinden. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat en binnen de huidige publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bestemming.

Omzetbelasting
Niet van toepassing.

Bezichtigingen
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:
donderdag 21 januari 2021 10:00 – 12:00 uur
maandag 15 februari 2021 14:00 – 16:00 uur

Bezichtigingen zijn alleen mogelijk op de bovenstaande weergegeven kijkdagen. Zonder aanmelding en onze schriftelijke bevestiging met een exact tijdstip kunnen wij u helaas geen toegang tot het object verlenen. Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan

In verband met COVID-19 zullen wij per tijdsblok van 15 minuten met een beperkt aantal personen bezichtigen. De bezichtigingen zullen conform de RIVM-richtlijnen plaatsvinden; wij verzoeken u een mondkapje te dragen.

Verkoopproces
Het object wordt verkocht middels een openbare verkoop. Bij de verkoop wordt een marketingperiode in acht genomen tot maandag 1 maart 2021 om 12.00 uur. Uw bieding stuurt u per email uiterlijk op maandag 1 maart 2021 om 12.00 uur aan Cushman & Wakefield. Eventueel eerder uitgebrachte biedingen worden maandag 1 maart 2021 na 12.00 uur door verkoper in behandeling genomen.

Gunning
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten

Oppervlakte
373 m²
Perceel
645 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
11 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsstraat 4

Prijs op aanvraag