Dorpsstraat 53 6661 EG Elst (GE)

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Het object bestaat uit drie bouwlagen inclusief een zolder en heeft een totaal vloeroppervlakte van circa 340 m² v.v.o. en circa 423 m² b.v.o. Het gebouw heeft een energielabel A en is tot voor kort in gebruik geweest als bankkantoor. Het object is gelegen in de hoofdwinkelstraat in het centrum van Elst.

Het gebouw heeft een riant achter terrein ingericht met een fietsenstalling, terras en tuin. Het object ligt op eigen grond en er behoren geen parkeerplaatsen bij. In de omgeving zijn diverse parkeermogelijkheden (met parkeerschijf) en de omliggende bebouwing van het object is divers en bestaat voornamelijk uit winkels met bovenwoningen, horeca, maatschappelijke functies en overige bedrijven. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat “as-is”, vrij van huur of gebruik en zonder een geldautomaat.

De totale vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt 340,70 m².

Begane grond Ca. 239,20 m² v.v.o.
1e verdieping Ca. 66,20 m² v.v.o.
2e verdieping Ca. 35 m² v.v.o.

Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs, partijen dienen een bieding te doen naar eigen inzicht.

Bestemming
Het object heeft een bestemming ‘Centrum-1’.
De begane grond van het gebouw leent zich voornamelijk voor detailhandel, dienstverlening met een verzorgende publieksgerichte functie zoals een kap-/schoonheidssalon, uitzendbureau, reisbureau, horeca zoals een lunchroom, cafetaria, café en restaurant en naar aard en uitstraling overeenkomstige bedrijven.
Op de verdiepingen is in totaal één bovenwoning toegestaan.
Voor het relevante deel van het bestemmingsplan, zie dataroom.

Milieu
Uit een asbestinventarisatie type A is gebleken dat er asbest aanwezig is in de beglazingskit bij enkele kozijnen en in het plafond van de oversteek bij de entree.

Uit het bodemonderzoek blijkt dat het aannemelijk is dat er geen sprake is van een verontreiniging van de bodem met asbest. Wel is de bodem verontreinigd met chloorhoudende oplosmiddelen welke vermoedelijk afkomstig zijn van de chemische wasserij ter plaatse (Dorpsstraat 17-21).

Voor de volledige rapporten, zie dataroom.

Overige gegevens
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Zie bijgaand Investment Memorandum hoe u toegang tot deze dataroom kunt aanvragen.

Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:

- Donderdag 24 juni 2021, 12:00 – 14:00 uur;
- Dinsdag 6 juli 2021, 14:00 – 16:00 uur.

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan

Het object wordt verkocht middels een gestructureerd verkoopproces. Bij de verkoop wordt een marketingperiode in acht genomen tot vrijdag 30 juli 2021, 12.00 uur.

Uw bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient u door middel van het biedingsformulier, welke is opgenomen in de dataroom, in de Nederlandse taal in te dienen. Biedingen dienen uiterlijk op vrijdag 30 juli 2021, 12.00 uur te zijn ingediend bij en ontvangen door de betrokken notaris, zie het Investment Memorandum.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
340 m²
Perceel
695 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dorpsstraat 53

Prijs op aanvraag