de Deel 10 8302 EJ Emmeloord

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Het object aan de Deel 10 in Emmeloord, gebouwd in 1950, betreft een voormalig ABN AMRO bankkantoor met baliefunctie en heeft een metrage van circa 884 m² v.v.o., verdeeld over de kelder, begane grond, 1e en 2e verdieping.

Het object staat op een perceel van circa 766 m² eigen grond. Op het achtergelegen eigen parkeerterrein zijn 7 parkeerplaatsen gesitueerd. Door de ruime opening tussen de twee verdiepingen en de lichtkoepel is er een uitstekende daglichttoetreding in het object.

Het winkelcentrum van Emmeloord is de laatste jaren geheel gerenoveerd, waardoor het centrum een moderne uitstraling heeft gekregen. Steeds meer mensen van buiten de Noordoostpolder komen naar Emmeloord om te winkelen. De laatste jaren komen er steeds meer winkelketens naar Emmeloord, waardoor de trek van buitenaf alleen maar groter wordt.De gemeente heeft het plein onlangs compleet gerenoveerd met nieuw groen, een waterfontein, extra horecagelegenheden en appartementen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op korte afstand aanwezig.

Algemene objectspecificaties:
- Totale vloeroppervlakte van circa 884 m² v.v.o., verdeeld over 4 bouwlagen
- Bouwjaar 1950
- Energielabel A
- Eigen grond

Dit object wordt middels een gestructureerd verkoopproces (openbaar) verkocht in het kader van het Strategisch Huisvestingsplan van ABN AMRO Bank N.V. Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield is aangesteld om het verkoopproces te begeleiden. De belangrijkste informatie vindt u in dit Investment Memorandum en een dataroom waarin alle gegevens met de exacte verkoopprocedure staan. Bij interesse kunt u (na een eventuele screening) toegang verkrijgen tot deze online dataroom.

Indien u een nadere toelichting wenst kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u achteraan in dit Investment Memorandum.

Het tot stand komen van een transactie is onder voorbehoud van definitieve goedkeuring van de directie van verkoper.

Locatie:
Het object is gelegen in het centrum van Emmeloord, in de nabije omgeving van object is een grote diversiteit aan winkels en horeca gevestigd zoals onder andere: Only, Hema, Steps, Bakker Bart, Bruna en Ici Paris XL alsmede Intertoys, D-Reizen, Op = Op Voordeelshop, Specsavers, Xenos, Jumbo en horeca bedrijven zoals Eindeloos, het Voorhuys, Le Mirage e.a.

Bereikbaarheid:
Op circa 7 autominuten is de op- en afrit van de A6 gelegen, welke een uitstekende verbinding heeft richting Lemmer, Heerenveen, Lelystad en Almere. Het centrum van Emmeloord is dus makkelijk en snel met de auto te bereiken.
Het centrum is tevens uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Op korte loopafstand (circa 150 meter) is busstation Emmeloord gelegen met diverse directe busverbindingen die het centrum met de rest van de stad verbinden.

- Kelder (voorzien van kluis): circa 166,7 m²
- Begane grond: circa 384,6 m²
- 1e verdieping: circa 279,7 m²
- 2e verdieping: circa 53,5 m²
- Totaal: circa 884,3 m²

Bestemming:
Het object valt onder de bepalingen van het bestemmingsplan ‘Emmeloord, Centrum – herziening 2010’, deels onherroepelijk in werking vastgesteld op 28 april 2011, met als enkelbestemming ‘dienstverlening’ en met een gebiedsaanduiding ‘wro-zone’ wijzigingsgebied 2’.

De voor Dienstverlening aangewezen gronden zijn oa. bestemd voor:
- Dienstverlening;
- Detailhandel uitsluitend in combinatie met horeca en een galerie ter plaatse van de aanduiding ‘specifieke vorm van horeca-galerie’;
- Wonen, ter plaatse van de aanduiding ‘wonen’;
- Tuinen, erven en verhardingen;
- groenvoorzieningen.

Gebiedsaanduiding:
‘WRO-zone – wijzigingsgebied 2’, B&W kunnen de bestemming Dienstverlening ter plaatse van deze aanduiding wijzigen in de bestemming ‘Detailhandel’ ten behoeve van de vestiging van een warenhuis/grootwinkelbedrijf, met inachtneming van de volgende bepalingen:
- Het warenhuis/grootwinkelbedrijf dient naar aard en omvang een toegevoegde waarde/functie te vervullen ten opzichte van het bestaande detailhandelsassortiment in Emmeloord.
- De wijziging niet leidt tot een onevenredige aantasting van gebruiks- en ontwikkelingsmogelijkheden van omliggende bestemmingen en functies.
- In het wijzigingsplan dient aandacht te worden besteed aan de gemaakte belangenafweging.

De gemeente Noordoostpolder heeft aangegeven mee te willen denken over een functiewijziging van onderhavige locatie. Hiervoor moet eventueel een principeverzoek voor worden ingediend. Naast dienstlening zijn er gebruiksmogelijkheden voor horeca I of II op de begane grond en voor wonen op de verdieping(en), mits parkeren op eigen terrein wordt opgelost. Het is mogelijk dat de gemeente een steeg/achterom wenselijk acht.

Volledigheidshalve verwijzen wij u voor het vigerende bestemmingsplan naar de website van Ruimtelijke Plannen.

Dataroom:
In de digitale dataroom zijn alle beschikbare rapportages opgenomen. Op verzoek kunt u toegang krijgen tot deze dataroom via een e-mail aan ons. Bij een verzoek dient u de volgende zaken mee te sturen:
- uittreksel Kamer van Koophandel (max. 1 jaar oud) inclusief een kopie legitimatiebewijs van de tekenbevoegde van deze entiteit indien kandidaat-koper een rechtspersoon/ vennootschap betreft;
- kopie legitimatiebewijs indien kandidaat-koper een natuurlijk persoon betreft.

Algemene transactiedocumenten:
De in de dataroom opgenomen map omtrent het onderhavige object en de map ‘algemene transactiedocumenten’ vormen een onderdeel van de verkoop van het onderhavige object, deze documenten vormen de basis voor de verdere uitwerking van de definitieve transactiedocumenten. Een bieder wordt geacht kennis te hebben genomen van deze informatie en hiermee akkoord te gaan.

Bezichtigingen
Wij stellen u graag in de gelegenheid het object te bezichtigen. Hiertoe zijn twee centrale bezichtigingsmomenten ingepland op:

- Woensdag 8 september 2021, 10.00 – 12:00 uur
- Woensdag 15 september 2021, 15.00 – 17:00 uur

Indien u van één van deze twee bezichtigingsmomenten gebruik wenst te maken, verzoeken wij u een e-mail te sturen aan ons.

Vraagprijs:
Er wordt niet gewerkt met een vraagprijs, partijen dienen een bieding te doen naar eigen inzicht.

Omzetbelasting:
Niet van toepassing.

Verkoopproces:
Het object wordt verkocht middels een gestructureerd verkoopproces. Bij de verkoop wordt een marketingperiode in acht genomen tot maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur.

Uw bieding (een bedrag te vermeerderen met kosten koper) dient u door middel van het biedingsformulier, welke is opgenomen in de dataroom, in de Nederlandse taal in te dienen. Biedingen dienen uiterlijk op maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur te zijn ingediend en ontvangen. Eventueel eerder uitgebrachte biedingen worden eveneens pas na maandag 25 oktober 2021, 12.00 uur door verkoper in behandeling genomen.

Na ontvangst van uw bieding ontvangt u een bevestiging van ontvangst. Ten aanzien van een bieding geldt voorts dat deze uitsluitend in behandeling wordt genomen indien:
- deze is omschreven in een concreet bedrag in EUR, niet afhankelijk gesteld van eventuele andere bedragen en/of biedingen;
- is vermeld exclusief (notariële en overige) kosten en overdrachtsbelasting;
- niet is uitgebracht op basis van “acte de command”/”voor zich of nader te noemen meester”.

Biedingen dienen te worden gericht aan Loyens & Loeff N.V., zie biedingsformulier.

Levering:
De levering kan spoedig plaatsvinden. Het object wordt opgeleverd in de huidige staat (as-is), en binnen de huidige publiekrechtelijke en privaatrechtelijke bestemming.

De akte van levering zal gepasseerd worden ten overstaan van een notaris verbonden aan Loyens & Loeff N.V. in Amsterdam. Het honorarium van voornoemde notaris is opgenomen in de dataroom (onder 01. Algemene Transactiedocumenten)

Gunning:
Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
884 m²
Perceel
766 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Emmeloord-Centrum-Centrum Oost, Emmeloord

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.