Ecu 23 8305 BA Emmeloord

€ 15.000 /jr

Omschrijving

TE HUUR VRIJSTAAND KANTOORPAND aan Ecu 23 te Emmeloord

Op bedrijventerrein “De Munt” te Emmeloord staat dit luxe representatieve vrijstaand kantoor verzamelpand pand met 10 eigen parkeerplaatsen. Het pand is gelegen aan de Ecu 23 te Emmeloord waaraan representatieve bedrijven zijn gehuisvest. Wij bieden te huur aan de begane grond. De 1e verdieping is verhuurd aan een gerenommeerde partij. De begane grond bestaat uit een entree, sanitair groep, kantoortuin, spreekkamer en kantine (gemeenschappelijk). Het bouwjaar van het pand is 2004 en staat op 865 m² eigen grond. Dit pand kenmerkt zich door zijn luxe uitstraling, veel raampartijen, goede ontsluiting, eigen identiteit en goede locatie. Het kantoorpand heeft een prachtig aangelegde parkachtige tuin met terras, tuinhuis en diverse lichtpunten wat het geheel een chique uitstraling geeft.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A6, men kan dus snel naar het noorden (Joure-Sneek / Groningen / Leeuwarden) en westen ( Almere - Amsterdam). Ook is de N50/A50 (Emmeloord - Kampen - Apeldoorn) goed en snel te bereiken. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Het stadscentrum is op loopafstand bereikbaar.

Oppervlakte
Begane grond: totaal ca. 147,8 m² (afmeting: ca. 9,37 m x 15,47 m), inclusief gemeenschappelijk deel. De kantoortuin is ca. 85 m² en spreekkamer ca. 20 m².

Indeling Begane grond
Entree/hal met vide, hardhouten trap, meterkast, damestoilet, schoonmaakkast, herentoilet, kantoortuin, vergaderruimte, kantine met keukenblok (koelkast en vaatwasser) en tuindeuren naar terras.

Bouwaard
Het geheel is gedeeltelijk steen (rood-bruin) en gedeeltelijk met sandwichpanelen opgetrokken, betonnen vloeren, kunststof kozijnen met dubbel glas (met zonwerend folie) en plat dak gedekt met bitumineuze dakbedekking.

Voorzieningen
Turn-key opleveringsniveau, inclusief onder meer:
- Vloerbedekking;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en spotjes;
- Vloerverwarming (exclusief kantine), per vertrek regelbaar;
- Diverse airco’s;
- Alarm;
- Glasvezel aansluiting;
- Diverse rolluiken.

Parkeren
Op het bijbehorend terrein zijn 10 eigen parkeerplaatsen, 5 voor de huurder begane grond en 5 voor de huurder van de verdieping.

Huurprijs
€ 15.000,-- per jaar excl. btw.

Servicekosten
Van toepassing op voorschot ca. € 34,-- p/m²/per jaar.
(o.a. ramenwassen, vastrecht internet, gas, water en elektra, onderhoud alarm en airco’s, gemeentelijke heffingen en tuinonderhoud (zonder maaien en snoeien).

Huurprijs
Aanpassing jaarlijks voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijs-index reeks “alle huishoudens” (2015=100), gepubliceerd door het CBS.

Betalingen
Per maand vooraf.

Huurgarantie
Huurder dient een bankgarantie te stellen.

BTW
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Oplevering
In overleg.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 15.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 35.500 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
147 m²
Perceel
865 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, systeemplafond en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark

Omgeving

Emmeloord-Bedrijventerrein de Munt, Emmeloord

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ecu 23

€ 15.000 /jr