Nagelerstraat 11 H 8301 XE Emmeloord

€ 325 /mnd

Omschrijving

Te huur: Nagelerstraat 11 H te Emmeloord

Wij bieden aan een kantoorruimte op een prachtig punt in het centrum van Emmeloord aan de Nagelerstraat op de eerste verdieping. Wilt u 24 uur per dag 7 dagen in de week reclame voeren dan is dit uw kans! Deze ruimte heeft een gezamenlijk entree, sanitair en pantry. Unieke plek, alle voorzieningen zijn op loopafstand van het centrum.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A6, men kan dus snel naar het noorden (Joure-Sneek / Groningen / Leeuwarden) en westen ( Almere - Amsterdam). Ook is de N50/A50 (Emmeloord - Kampen - Apeldoorn) goed en snel te bereiken. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Het stadscentrum is op loopafstand bereikbaar.

Emmeloord
Centraal gelegen in Nederland. Via snelwegen goede verbindingen met Amsterdam, Utrecht, Groningen en Leeuwarden. Allemaal binnen één uur bereikbaar. Zwolle op ruim een half uur. Gelegen midden in de Noordoostpolder in de provincie Flevoland. Samen met de omliggende dorpen 46.000 inwoners. Met Urk (20.000 inwoners) op zo’n 10 km afstand. Rondom agrarisch gebied met veel bos. Maar ook vlakbij de watersportplaatsen Lemmer en Urk aan het IJsselmeer.

Oppervlakte
Kantoor is gelegen aan voorzijde van het gebouw op de eerste verdieping, in totaal ca. 15,4 m².

Voorzieningen
Pantry op verdieping en sanitair (dames/heren toilet) begane grond.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op diverse parkeerplaatsen in directe omgeving en naast het gebouw.

Indeling
Gezamenlijk entree aan de straatkant met eigen brievenbus en deurbel. Kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en er is een gezamenlijke keukenruimte en toiletvoorziening.

Oplevering
Op korte termijn, staat leeg.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Huurprijs
€ 325,- per maand exclusief BTW.

Servicekosten
Voorschot van € 50,-- per maand exclusief BTW (gas, water, elektra, schoonmaak algemene/gemeenschappelijke ruimten, beheer van het object).

Huurtermijn
In overleg.

Huurcontract
De huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW door de Raad voor Onroerende Zaken in januari 2015 vastgesteld.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 1 maand huur.

Reclamevoering
Huurder heeft alleen dan het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw en/of voor het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 325 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten

Oppervlakte
15 m²
Perceel
770 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Emmeloord-Centrum-Tussen Gracht en Vaart, Emmeloord

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nagelerstraat 11 H

€ 325 /mnd