Nagelerstraat 11 B 8301 XE Emmeloord

€ 450 /mnd

Omschrijving

Te huur: Nagelerstraat 11 B te Emmeloord

Wij bieden aan een praktijk of kantoorruimte op een prachtig punt in het centrum van Emmeloord aan de Nagelerstraat 11 op de eerste verdieping. Wilt u 24 uur per dag 7 dagen in de week reclame voeren dan is dit uw kans! Deze ruimte heeft een gezamenlijk entree, pantry en een eigen toilet en voorraadkast. Unieke plek, alle voorzieningen zijn op loopafstand van het centrum.

Bereikbaarheid
De locatie is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A6, men kan dus snel naar het noorden (Joure-Sneek / Groningen / Leeuwarden) en westen ( Almere - Amsterdam). Ook is de N50/A50 (Emmeloord - Kampen - Apeldoorn) goed en snel te bereiken. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is eveneens goed. Het stadscentrum is op loopafstand bereikbaar.

Oppervlakte
Kantoor/praktijkruimte is gelegen aan voorzijde van het gebouw op de eerste verdieping, in totaal ca. 34,2 m² waarvan 17,35 m² kantoor/praktijkruimte is en overige vierkante meters behoort toe aan de hal met sanitair en kast.

Voorzieningen
Gezamenlijk te gebruiken pantry op verdieping en eigen toiletruimte met fonteintje en eigen voorraad/schoonmaakkast. De ruimte zelf is voorzien van mooie lichte plavuizenvloer, wastafel met kraan en plafond met tl verlichting. Veel daglicht toetreding door grote raampartijen. Deurbel, brievenbus en intercom aanwezig.

Parkeren
Parkeren is mogelijk op diverse parkeerplaatsen in directe omgeving en naast het gebouw.

Indeling
Gezamenlijk entree aan de straatkant met eigen brievenbus en deurbel/intercom. Kantoor/praktijkruimte is gelegen op de eerste verdieping en er is een gezamenlijke keukenruimte en een eigen toiletvoorziening.

Oplevering
Op korte termijn, staat leeg.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Huurprijs
€ 450,- per maand excl. btw.

Servicekosten
Voorschot van € 100,-- per maand exclusief BTW (energie).

Huurtermijn
In overleg.

Huurcontract
De model huurovereenkomst wordt opgesteld volgens het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW door de Raad voor Onroerende Zaken in januari 2015 vastgesteld.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “Alle huishoudens” gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks op deze datum.

Zekerheidstelling
De bankgarantie/waarborgsom dient gelijk te zijn aan 1 maand huur.

Reclamevoering
Huurder heeft alleen dan het recht om een reclameaanduiding aan te brengen op of aan het gebouw en/of voor het gebouw, na het verkrijgen van de benodigde vergunning(en) door huurder te verzorgen, en na overleg met en na goedkeuring van de eigenaar/verhuurder.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 450 per maand
Servicekosten
€ 200 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten

Oppervlakte
34 m²
Perceel
770 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Emmeloord-Centrum-Tussen Gracht en Vaart, Emmeloord

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nagelerstraat 11 B

€ 450 /mnd