De Trompet 18 a 1601 MK Enkhuizen

€ 850 /mnd

Omschrijving

Uw onderneming representatief gevestigd op een A-locatie!

Per direct beschikbaar. Deze, markant vormgegeven, KANTOORUNIT op de 1e etage ligt op een aantrekkelijke zichtlocatie aan een doorgaande weg op het bedrijventerrein de Schepenwijk.

Met een totale gebruiksoppervlakte van ca 92 m2 exclusief wachtruimte en toiletgroep een object wat u de mogelijkheid geeft om uw zakelijke activiteiten de ruimte te geven!

Via de toegang op de parterre treft u de toegang tot de bovenliggende etage aan. De toegang voor uw klanten is representatief en er zijn ook een 2-tal toiletten hier gesitueerd. Ook treft u hier een wachtruimte voor uw klanten aan.

De praktische ruimte op de 1e etage is zo’n 8 meter diep en 11 meter breed en biedt ruimte voor 6 werkplekken, serverruimte, opbergruimte en keukengedeelte.

Door de raampartij aan de voorzijde en de zijkant van het kantoor heeft u veel daglicht toetreding waardoor het hier ook prettig vertoeven is. Het geheel ziet er zeer verzorgd uit ondermeer met een systeemplafond met verlichting.

Naast de werkruimte aan de voorzijde is er ook een extra spreek/vergaderruimte aanwezig. Ook is deze ruimte ideaal voor de opslag van extra spullen, voorraad en/of administratie.

De kantoorunit is volledig geïsoleerd! De verwarming geschiedt via een traditioneel verwarmingssysteem. Bovendien is de ruimte voorzien van een Aircosysteem.

Locatie en bereikbaarheid :
Gelegen op het bedrijventerrein “Schepenwijk” in Enkhuizen. De unit is gelegen op het bedrijventerrein met een goede ontsluiting.
De A-7 (Amsterdam-Den Oever) is op 10 autominuten afstand. De ligging langs de N307 Hoorn-Lelystad en vlakbij de N302 ( richting Zwaagdijk ) is vanzelfsprekend perfect!

Parkeren :
U heeft voor het object parkeergelegenheid voor 4 tot 6 auto’s op eigen terrein. Voorts kan men op de openbare weg parkeren.

Ook is er een elektrisch laadpunt aanwezig voor snelladen tot 20 KWh per uur. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening.

Fietsenrek biedt ruimte voor 4 tot 6 fietsen.

Bijzonderheden:
De architectuur geeft het pand een bijzondere uitstraling mee en is aan een doorgaande weg gelegen. De unit wordt geleverd met gebruikmaking van de vloer- en raamstoffering. De heer is inclusief een volledige kantoorinventaris, met bureaus, verstelbare stoelen, geluidsschotten en vergadertafel inclusief vergaderstoelen. Thans zijn er 6 werkplekken ingericht.

Ook het huren van flexplekken is mogelijk! Vanaf € 250,-- per werkplek, per maand. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.

Huurprijs gemeubileerd € 850,- per maand.

Glasvezelbekabeling aanwezig. De kantoor ruimte is per direct beschikbaar!

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging, dit kan ook ’s avonds of in het weekend!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 850 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
92 m² (in units vanaf 1 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Trompet 18 a

€ 850 /mnd