Boddenkampsingel 93 7514 AP Enschede

€ 2.000 /mnd

Omschrijving

Voor de verhuur bieden wij aan een commerciële ruimte, gelegen aan de Boddenkampsingel 93 te Enschede Het object is gesitueerd op de hoek van de drukke Boddenkampsingel en Deurningerstraat op een uitstekende zichtlocatie. Op het achtergelegen terrein zijn twee parkeerplaatsen gesitueerd.

Bestemmingsplan:
Het vigerende bestemmingsplan luidt “Deurningerstraat” met als enkelbestemming “Wonen” en functieaanduiding “gemengd” (zie bijlage).

Kadastraal:
Gemeente Enschede, Sectie K, Nummer 3626 (gedeeltelijk)

Bouwjaar:
2001.

Indeling en oppervlakte(en):
De totale verhuurbare oppervlakte van het onderhavige object bedraagt circa 161 m² en is geheel gesitueerd op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Opleveringsniveau:
Het opleveringsniveau zal tussen huurder en verhuurder in goed onderling overleg worden bepaald.

Huurprijs:
€ 2.000,-- per maand, te vermeerderen met btw.

Huurtermijn:
In overleg te bepalen.

Verlengingstermijn:
Met aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn:
12 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

BTW:
Er is sprake van een verhuur met btw. Indien huurder niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI - Alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Bereikbaarheid:
Het object is goed te bereiken met zowel eigen als met openbaar vervoer. Het Centraal Station van Enschede is op loopafstand bereikbaar. Ook zijn diverse bushaltes op loopafstand van het object gesitueerd.

Locatie-/omgevingsfactoren:
Het object is gesitueerd op de hoek met de Boddenkampsingel en de Deurningerstraat. De Boddenkampsingel is één van de bekendste singels van Enschede. In de directe omgeving zijn met name woningen en bedrijven in de zakelijke dienstverlening gevestigd. De Deurningerstraat richting het stadscentrum kenmerkt zich door verschillende winkels van lokale ondernemers en horecagelegenheden.

Parkeren:
Aan de voorzijde van het object is voldoende mogelijkheid tot parkeren. Twee eigen parkeerplaatsen aan de achterzijde van het object behoren tot het gehuurde.

Aanvaarding:
Aanvaarding in overleg.

Voorbehoud:
Definitieve goedkeuring opdrachtgever en/of verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.000 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
161 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Boddenkampsingel 93

€ 2.000 /mnd