M.H. Tromplaan 23 7513 AB Enschede

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

ALGEMEEN
Aan de ruim opgezette en sfeervolle M.H. Tromplaan, in het centrum, op loopafstand van NS-station gelegen, bieden wij aan voor verhuur de statige kantoorvilla "De Groote Schuur" omgeven door een fraaie tuin. Het betreft een Rijksmonumentale stadsvilla gebouwd in 1902 als woonhuis, in opdracht van de bankier mr. Benjamin Willem Blijdenstein jr., naar een ontwerp van G. Beltman. De villa is een riant asymmetrisch gebouw in een neo-classicistische stijl.
Het geheel heeft een zeer karakteristieke uitstraling, zodat u van buiten gemakkelijk herkenbaar bent voor bezoekers. Aan de binnenzijde ademt het pand luxe uit en geeft het een bijna koninklijk gevoel met o.a. marmeren en eikenhouten vloeren, plafonds met plafondlijsten en kroonluchters, glas in lood, robuuste trappenhuizen, prachtige lambriseringen en veel licht.
De kantoorruimtes zijn gesitueerd op de begane grond, eerste en tweede verdieping en in de kelder. Zowel op de begane grond als op de eerste etage vindt u imposante vergaderzalen en op de eerste etage vindt u verschillende balkons.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op de beeldbepalende hoek M.H. Tromplaan - M.A. de Ruijterlaan, in het hart van het centrum van Enschede met in de directe omgeving zakelijke dienstverlening, Hogeschool Saxion, Medisch Spectrum Twente, winkels, diverse horeca en op circa 300 meter van trein- en busstation Enschede Centraal. Ook de ligging ten opzichte van uitvalswegen is zeer gunstig met vrijwel directe toegang tot de Westerval, één van de belangrijkste invalswegen van Enschede met directe ontsluiting tot de A35 richting Amsterdam en Berlijn.

INDELING
Begane grond:
Via enkele traptreden bereikt u de overdekte entree met een statige poort. Eenmaal binnen treft u een indrukwekkende hal met marmeren vloer, lambrisering en schouw. Op de begane grond treft u verschillende kantoor- en vergaderruimtes van verschillende grootte en indeling. Daarnaast vindt u er een tweede entree, de meterkast, diverse inbouwkasten en een royale toiletgroep.
1e verdieping:
De eerste verdieping wordt bereikt via een sierlijke houten trap met marmereGlambrisering of middels de lift. U vindt er een grote (vergader)zaal met erkers aan twee zijden en diverse inbouwkasten. Daarnaast zijn op deze etage vijf kantoorruimten gesitueerd. Ook op deze verdieping bevindt zich een royale toiletgroep.
2e verdieping: S
De bovenste etage wordt bereikt via trap of lift en biedt plaats aan zes à zeven (kantoor)vertrekken, allen met grote raampartijen. Ook op deze verdieping bevindt zich een royale toiletgroep.
Zolder:
Middels een vaste trap is de ruime zolder te bereiken. Deze is multifunctioneel in te richten.
Souterrain:
Onder het pand bevindt zich een souterrain, verdeeld in vier verschillende ruimtes en een toiletgroep.

PARKEREN
Op het achterliggende parkeerterrein zijn 27 parkeerplaatsen aanwezig.

OVERIGE KENMERKEN
- Gebruiksoppervlakte : 675 m²
- Overige inpandige ruimte: 60 m²
- Perceeloppervlakte: 1.608 m²

HUURPRIJS
Op aanvraag.

ZEKERHEIDSSTELLING
Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur.

VOORBEHOUD
De huidige eigenaar van het object heeft een opdracht tot dienstverlening verstrekt aan Thoma Post Bedrijfsmakelaars. Deze informatie is bedoeld als een geheel vrijblijvende aanbieding. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een bieding, wDe de orden onze opdrachtgever(s) en wij niet gebonden en leidt het evenmin tot de verplichting tot het doen van een tegenbod.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910

Oppervlakten

Oppervlakte
735 m²
Perceel
1.608 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, liften, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
27 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

M.H. Tromplaan 23

Huurprijs op aanvraag