MySpace Twin Wethouder Beversstraat 185, 7543 BK Enschede

€ 695 /mnd
Onderdeel van gebouw MyOffice Enschede MyOffice Enschede foto

Omschrijving

Co-Working spaces concept

In een omgeving waar werken, ontspannen en genieten moeiteloos samengaan. Van werkplek tot volledig ingerichte kantoorverdieping, een informele vergaderplek of een hightech boardroom. Of je nu 1 of 400 werkplekken wilt, traditioneel meters huren of een hele verdieping huren. Alles is mogelijk en volledig flexibel.

Indeling, voorzieningen en huurprijzen

MySpace
U kunt direct aan de slag in uw eigen stijlvol ingerichte kantoor. Standaard is hierin bij inbegrepen print faciliteiten, gratis koffie/thee en water en flexwerken op alle MyOffice locaties.

Variant:
- Twin: een ideaal kantoor voor 2 personen

Ook is het mogelijk grotere ruimtes (vanaf 250 m²) of een gehele verdieping te huren. Graag willen wij met u bekijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

MyMeeting
U kunt gebruik maken van exclusieve vergaderruimtes voor vergaderingen, trainingen, evenementen, presentaties en voor alle overige activiteiten waarbij u ruimte voor 10 tot 50 personen nodig heeft.

Ook bieden wij natuurlijk buiten kantoorruimtes flexplekken, virtual offices en kantoren voor een dag aan. De prijzen staan hier onder.

Flexplekken : € 15,00 excl. BTW per dag, en vanaf € 98,00 excl. BTW voor een maandabonnement.

MyVirtual : vanaf € 65,00 excl. BTW per maand. Dit is inclusief vestigingsadres & professionele postverwerking.

Kantoor voor een dag : vanaf € 39,00 per dag excl. BTW.

Verder willen wij graag duidelijk hebben staan dat bij MyOffice de “oude” contracten niet bestaan. Wij bieden flexibele contracten aan vanaf 6 maanden en daarna maandelijks opzegbaar.

Natuurlijk hebben wij op al onze locaties ook een bedrijfskantine, parkeerterrein, espressobar en veel meer faciliteiten!

MyCanteen
Brasserie MyCanteen is elke dag van 08:00 – 17.00 uur geopend. Hier kunt u onder andere terecht voor een sterke espresso, een heerlijke cappuccino of een versbereide lunch. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden voor diners, borrels of meeting lunches.

Locatie
Het pand is gelegen op een toplocatie aan de Zuiderval, het nieuwe centrum van de zakelijke markt in Enschede. De Zuiderval kenmerkt zich door haar kantoren met een hoogwaardige uitstraling. Enkele bedrijven die zich reeds gevestigd hebben zijn o.a. Van der Valk Hotels, Rabobank hoofdkantoor, Mazars | Enschede (voorheen Ten Kate Huizinga) en Tui Nederland.

Bereikbaarheid
Vanaf de Wethouder Beversstraat bent u binnen enkele minuten in het centrum van Enschede en de op- en afritten van de Rijksweg A35/A1. Ook is er een hoogwaardige busverbinding tussen de Zuiderval, het centrum en het trein – en busstation.

Parkeergelegenheid
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid.

Huurprijs: op aanvraag.

Bestemmingsplan
Hogeland-Zuid, Varvik en Diekman, bestemming Gemengd -3.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van 1,5 maand huur.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Aanvaarding
Per direct

JB Vastgoed Advies
Contactpersoon: de heer J.V.B. Zwart RT
074-30 30 296

Deze informatie is van algemene aard. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 695 /mnd
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Oppervlakten

Oppervlakte
17 m²

Indeling

Aantal werkplekken
1 - 2
Gemeubileerd
Onbekend

Diensten en Faciliteiten

Gebouw
Airconditioning, lift, verwarming, pantry, topkoeling, toilet, beveiligd, bemande receptiebalie, WiFi, gedeelde vergaderruimte, ontmoetingsruimte, restaurant, gedeelde keuken (onbemand), printfaciliteiten, LED verlichting en privé vergaderruimte

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wethouder Beversstraat 185

€ 695 /mnd