De Chamotte 20 4191 GT Geldermalsen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Zeer aantrekkelijk geprijsde kantoorruimte in representatief pand. De ruimte heeft een oppervlak van 93 m² gelegen op de 1e etage van het pand. Indien gewenst is de kantoorruimte uit te breiden met het naastgelegen kantoor welke een oppervlak van 102 m² heeft, waardoor een totale oppervlakte ontstaat van 195 m².

De kantoren maken onderdeel uit van een verzamelgebouw waarin o.a. een meubelgroothandel is gevestigd. De gezamenlijke ruimten omvattende de gemeenschappelijke entree, gang en toilet worden met meerdere huurders gedeeld en bedragen in totaal ca. 50 m².

Er is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Het object ligt op een modern industrieterrein met uitstekende en op korte afstand gelegen verbindingen met de A15 en A2 (knooppunt Deil).

HUURPRIJS:
€ 550,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Entree met entresol, welke gedeeld wordt met de andere huurders, gemeenschappelijke toiletgroep, trapopgang.
Kantoorkamer van ca. 50 m² met veel lichtinval, vergader-/spreekkamer met aansluitend een aparte ruimte met pantry.
De kantoorruimte is uit te breiden met ca. 102 m² kantoor verdeeld over 2 kamers.

ERF/BUITENTERREIN:
Het pand beschikt over parkeergelegenheid op eigen terrein. Er behoren 2 parkeerplaatsen tot het gehuurde. Uitbreiding van het aantal plaatsen is mogelijk.

OVERIGE:
* De wanden van de kantoorruimten zijn afgewerkt met een laminaat- of marmoleumvloer, geschuurd stucwerk, de plafonds zijn afgewerkt met spuitpleisterwerk. Voorts zijn de ruimten voorzien van TL-verlichting en kabelgoten.
* Aanvaarding in overleg.
* De servicekosten bedragen € 150,= per maand excl. BTW en omvatten het verbruik van gas, water en electra.
* De kantoorruimte is uit te breiden met een kantoor van ca. 102 m², waardoor een totale oppervlakte van 195 m² ontstaat.
De huurprijs voor het geheel bedraagt € 1.155,= per maand excl. BTW en de servicekosten € 315,= per maand excl. BTW.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
195 m² (in units vanaf 93 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide huizen Zuidzijde, Geldermalsen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Chamotte 20

Huurprijs op aanvraag