De Iepenwei 16 c 4191 PD Geldermalsen

€ 795 /mnd

Omschrijving

Representatieve kantoorruimte/showroom op de begane grond, onderdeel van het in 2019 opgeleverd bedrijfsverzamelcomplex ‘De Iepenwei 16 ’.

Op het direct aan de Rijksweg A15 gelegen moderne bedrijventerrein Hondsgemet wordt deze duurzame kantoorruimte te huur aangeboden. De ruimte op de begane grond van circa 70 m² verhuurbaar vloeroppervlakte (vvo) is modern en verzorgd afgewerkt met PVC-vloer, LED-verlichting, systeemplafond, te openen ramen, verwarming en koeling middels een lucht/ water warmtepomp en nette keuken.

Het unieke aan dit complex is dat het geheel toekomstbestendig en zeer duurzaam gebouwd is.

De unit beschikt over 3 eigen parkeerplaatsen en een eigen entree.

HUURPRIJS:
€ 795,= per maand excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Entree op de begane grond met een tochtportaal. Ruime kantoortuin voorzien van een pantry met combi-magnetron, koelkast, gootsteen met kraan en diverse nette keukenkastjes.

ERF/BUITENTERREIN:
3 eigen parkeerplaatsen op het met klinkers verharde buitenterrein.

AFMETINGEN:
De unit is ruim 10 meter diep. Aan de voorzijde is de unit circa 5,78 m breed, aan de achterzijde 8,05 meter breed.
Totale oppervlakte circa 70 m².

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg op korte termijn mogelijk.
* Glasvezel is aanwezig tot in de meterkast.
* Meubels kunnen eventueel overgenomen worden van de huidige huurder.
* Er wordt een bedrag van € 29,= per maand in rekening gebracht voor servicekosten. Dit bedraagt de bijdrage aan de VvE voor onder andere onderhoud en schoonmaak van het buitenterrein en schoonmaak van gevels en ramen.
* De kosten voor het verbruik van water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht. Huidige huurder betaalt circa € 50,= aan elektra per maand en € 14,= voor water per kwartaal.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie / waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
Minimale huurtermijn 3 jaar.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

BOUWWIJZE:
Stalen constructie, betonnen, geïsoleerde vloer, kunststof kozijnen met HR++ glas, geïsoleerde gevelplaten en geïsoleerde dakplaten.

LOCATIE:
Het object is gelegen op het moderne bedrijventerrein Hondsgemet. Het terrein is beveiligd middels buiten kantoortijden een bewaakt toegangssysteem. Er is een glasvezelaansluiting (op het terrein, niet in het gebouw aanwezig), bewegwijzering, etc. Elke eigenaar op het terrein wordt verplicht lid van Coöperatie Hondsgemet. Zie voor meer informatie

De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij vanaf 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Hondsgemet-Zuid 2017’ en heeft als enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’. De gronden met bestemming bedrijventerrein zijn o.a. bestemd voor Bedrijven t/m milieu categorie 3.2 en dienstverlening. Kantoren uitsluitend als onzelfstandig onderdeel van een ter plaatse gevestigd bedrijf. Detailhandel mag uitsluitend in ter plaatse geproduceerde goederen, waarbij maximaal 5% van het totale vloeroppervlak van het bedrijf hiervoor mag worden gebruikt. Internet verkoop is alleen toegestaan als wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:
a. er vindt geen uitstalling ten behoeve van de verkoop plaats;
b. er is geen showroom en/of verkoopruimte aanwezig;
c. er wordt geen mogelijkheid aan personen geboden voor het afhalen van goederen;
d. er wordt geen mogelijkheid aan personen geboden voor het ter plaatse betalen van goederen.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Geldermalsen, telefoonnummer 0345-58 66 11 of via ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 795 per maand
Servicekosten
€ 29 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019

Oppervlakten

Oppervlakte
70 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A 0,51

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
3 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Iepenwei 16 c

€ 795 /mnd