De Chamotte 28 -28a 4191 GT Geldermalsen

€ 3.600 /mnd

Omschrijving

Een op een industrieterrein gelegen zelfstandige kantoorruimte met een oppervlak van 168 m² en bedrijfsruimte van 206 m² met 296 m² kantoor. Beide units kunnen afzonderlijk worden gehuurd.
Het object is gevestigd aan de rand van het bedrijventerrein West-Betuwe. Dit industrieterrein ligt aan de Randweg, die direct aansluit op de op- en afritten van de A15 en ook de A2 is in de nabijheid.
Geldermalsen behoort tot de gemeente West Betuwe, bestaande uit 26 kernen. De gemeente telt ruim 50.000 inwoners, waarvan bijna 11.000 in Geldermalsen. In de gemeente zijn ruim 5.500 bedrijven gevestigd.

Vanwege haar centrale ligging is Geldermalsen een aantrekkelijke locatie. Onder meer het landelijke distributiecentrum voor houdbare producten van Albert Heijn en het distributiecentrum van Blokker zijn in Geldermalsen gevestigd.

De ruimten kunnen eventueel afzonderlijk van elkaar worden gehuurd:

Kantoor van 168 m (BVO) ² € 1.050,-- per maand excl. btw en excl. servicekosten
Kantoor-/bedrijfsruimte van 502 m² (BVO) € 2.600,-- per maand excl. btw en excl. servicekosten
Maandhuur totaal: € 3.600,-- excl. btw en excl. servicekosten

INDELING KANTOOR 168 m² BVO
U komt binnen in een entreeportaal, vervolgens ziet u een pantry, doorgang naar de kantoorruimten, toilet en trapopgang naar de verdieping.
Op de verdieping treft u twee zeer royale ruimten en een ruimte voor bijvoorbeeld opslag, printer/scanner/kopieerapparaat en een vlizotrap naar de zolder.

INDELING KANTOOR-/BEDRIJFSRUIMTE 502 m² BVO
Er is een zeer royale entree met lange gang. Links en rechts van de gang zijn de kantoorruimten en aan het einde van de gang is een doorgang naar de bedrijfsruimte. Het pand leent zich ook heel goed voor een praktijkruimte. In de bedrijfsruimte zijn ook kantoren gecreëerd en ook zijn er aparte opslagruimten en een zolder. Alle kantoren zijn voorzien van airco. De bedrijfsruimte zou eventueel ook ingericht kunnen worden als ontmoetingsruimte.

PARKEREN
Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor en naast het pand.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het bedrijfspand met kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van De Chamotte 28-28a in Geldermalsen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.600 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
670 m² (in units vanaf 168 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet, pantry en airconditioning

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Verspreide huizen Zuidzijde, Geldermalsen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Chamotte 28 -28a

€ 3.600 /mnd