Van Dam van Isseltweg 4 - 4a 4191 KC Geldermalsen

€ 1.300.000 k.k.

Omschrijving

Vrijstaand kantoorgebouw 630 m² met voorgelegen karakteristieke woonvilla.

Aan de rand van het centrum van Geldermalsen, naast het gemeentehuis, staat dit vrijstaande kantoorgebouw met zeer royaal parkeerterrein en een voorgelegen vrijstaande woonvilla (bedrijfswoning). Het geheel staat op 2.770 m² eigen grond. Het kantoorgebouw is met ingang van 1 januari 2021 tijdelijk verhuurd voor één jaar met optie tot verlenging van max. drie maanden voor een huurprijs van € 76.000,= per jaar.

Het kantoor heeft een vloeroppervlakte van 375 m² begane grond en 255 m² op de 1ste verdieping. De villa heeft een bruto vloeroppervlak van ca. 255 m². Gebruiksoppervlakte 167 m².

VRAAGPRIJS:
€ 1.300.000,= k.k.

INDELING:
Indeling woonhuis:
Begane grond: entree middels een dubbele voordeur, hal met toilet en toegang naar kelder, keuken aan de voorzijde van het huis, bijkeuken met granito vloer, meterkast en cv-opstelling, woonkamer met erker.

Kelder: bergruimte en hobbyruimte op stahoogte.

1ste verdieping: ruime overloop met glas-in-loodraam, 3 slaapkamers, toilet, diverse inbouwkasten, badkamer met douche, dubbele wastafel en ligbad.

2de verdieping: hoge ruimte in gebruik als hobbykamer, 2 kleine en eenvoudig afgewerkte slaapkamers.

Indeling kantoor:
Begane grond: tochtsluis, hal met ontvangstbalie en 3 spreekkamers, klanten toilet, open werkkantoor, doorgang naar kantoren achterzijde met post- of kantoorkamer, 2de grote open werkruimte, printerruimte, toiletgroep, werkkast en trapopgang met bordestrap naar verdieping.

1ste verdieping: ruime overloop, royale vergaderruimte met geluidsinstallatie, 5 kantoorkamers van diverse afmetingen, toiletgroep, keuken met inbouwkeuken voorzien van combi magnetron, vaatwasser, 2-pits fornuis, koel-/vriescombinatie en close-in boiler, werkkast, serverruimte. Bergzolder met cv opstelling. De CV-ketel betreft een Nefit Topline ketel uit 2006.

BUITENTERREIN:
De gebouwen zijn gesitueerd op een royale kavel grond van in totaal 2.770 m². Kadastraal betreft het 2 percelen, de woning staat op een perceel van 1.200 m², het kantoor op 1.570 m².
Naast en voor het het woonhuis is een siertuin aangelegd.
Het kantoor gebruikt het verzorgd aangelegde parkeerterrein, waar ook een fietsenstalling en berging zijn gesitueerd.

BOUWWIJZE:
De villa is traditioneel gebouwd met grotendeels houten kozijnen, enkele aluminium kozijnen, deels enkel, deels dubbel glas en deels voorzet ramen. Bouwperiode geschat begin 20ste eeuw.
De woning is intern gedateerd zowel qua materiaal keuze als qua voorzieningen. Zo bestaan de plafonds deels uit zachtboard plafonds, deels systeemplafond en deels uit gips. De vloer van de bijkeuken is een granito vloer. Voorzieningen als keuken en sanitair zijn aan vervanging toe. De staat van onderhoud van het woonhuis is redelijk. Schilderwerk aan de buitenzijde moet op korte termijn worden uitgevoerd en er is lekkage op de verdieping zichtbaar op de buitenmuren.

Woonoppervlak ca. 167 m², overige inpandige oppervlakte (souterrain) 32 m².
Perceel woning 1.200 m².

De woning betreft een bedrijfswoning en kan derhalve niet separaat worden verkocht.

Het kantoor is in 1985 gebouwd en in 2006 vergroot aan de achterzijde en geheel verbouwd. De voorzieningen in het gebouw dateren dan ook uit 2006.
Het kantoor beschikt over betonvloeren, spouwmuren, systeemwanden en een pannen dak.
De kantoorruimte beschikt over de volgende voorzieningen:
- verwarming middels cv, Nefit Topline ketel uit 2006
- te openen ramen
- airco annex bijverwarmings-installatie
- vloerafwerking met vloerbedekking en deels pvc-vloeren
- screens voor de ramen
- systeemplafonds met inbouw armaturen (tl-verlichting)
- brandmeld- en alarminstallatie
- blusmiddelen bestaande uit brandslanghaspels en diverse blussers
- camera systeem
- sanitaire voorzieningen zowel op de begane grond bestaande uit een klanten toilet en dames en herentoilet, op de verdieping bevindt zich een 2de toiletgroep
- zowel op de begane grond als op de verdieping is een pantry aanwezig.

BESTEMMING:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan Geldermalsen woongebied 2011 en heeft als enkelbestemming Kantoor. Dubbelbestemming Archeologie. De bestemming Kantoor kent geen binnenplanse vrijstellingsmogelijkheden. Bij een voorgenomen ander gebruik zal dus een bestemmingsplan procedure dienen te worden gevolgd.

LOCATIE:
Het gebouw ligt op de rand van het centrum van Geldermalsen, met als omringende bebouwing het gemeentehuis en diverse royale vrijstaande villa's. Het winkelgebied en het station bevinden zich op loopafstand.

De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal
50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het
knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingen-net een centrale plaats in.
Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie
winkelpromenade.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verkoper verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.300.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
630 m²
Perceel
2.770 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 167 m²)

Energie

Energielabel
C 1,19

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en in woonwijk
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
26 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Geldermalsen Middengebied, Geldermalsen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Van Dam van Isseltweg 4 - 4a

€ 1.300.000 k.k.