Kerkstraat 34-36 4191 AB Geldermalsen

€ 549.000 k.k.

Omschrijving

Kantoorvilla Wisseloord. Deze karaktervolle half vrijstaande kantoorvilla is ontstaan door samenvoeging van een tweetal woningen. Rond 1998 is het gebouw rigoureus gerenoveerd en aangepast. Na een uitbreiding op de eerste verdieping is het pand rond 2000 in zijn huidige toestand gekomen met naast verkeersruimte, sanitaire voorzieningen, archiefruimte in totaal negen kantoorkamers van verschillende grootte. Met dit bijzondere pand heeft uw bedrijf direct herkenbare en inspirerende huisvesting in het centrum van het dorp. Het totale vloeroppervlak bedraagt circa 480 m² BVO. Het gebouw heeft een bruto inhoud van circa 1.390 m³. Het notariskantoor, waar het pand alom bekend van is, verhuist naar een andere locatie in het dorp.

Omschrijving/indeling: Het gebouw is traditioneel gebouwd in baksteen met houten ramen en kozijnen in de gevels. De houten kapconstructie is gedekt met pannen. De indeling is globaal als volgt. Onder een deel van het pand bevindt zich een grote kelder die in gebruik is als archiefruimte. Het gebouw heeft een entree aan de zijde van de Kerkstraat die incidenteel wordt gebruikt. De hoofdentree ligt thans in de zijgevel. Achter de hoofdentree bevindt zich een ontvangsthal met wachtruimte en trappenhuis. Naast verkeersruimte, een pantry en een toiletgroep bevinden zich op de begane grond vier kantoorkamers van verschillende grootte. Via het trappenhuis bereikt u de overloop op de eerste verdieping met twee vides naar de begane grond. Op de eerste verdieping bevinden zich, naast een tweede toiletgroep, verkeersruimte en een technische ruimte in totaal vijf kantoorkamers. Boven de grote kantoorkamer aan de zijde van de Kerkstraat is er een bergzolder die bereikbaar is via een vlizotrap. Het pand is voorzien een cv-installatie, brand- en inbraakalarm, databekabeling, glasvezelaansluiting en vooral karakter. Energielabel A met index 0,96.

Kenmerken:
- perceel kadastraal bekend Geldermalsen , sectie G, nummer 2375 ter grootte van 425 m²
- gesplitst in de appartementsrechten Geldermalsen, sectie G, nummers 2492-A1 en 2492-A2
- bebouwd oppervlak circa 190 m²
- vloeroppervlak totaal circa 480 m² BVO
- vloeroppervlak kelder circa 51 m² VVO
- vloeroppervlak begane grond circa 161 m² VVO
- vloeroppervlak eerste verdieping circa 129 m² VVO
- vloeroppervlak zolder circa 7 m² VVO
- vloeroppervlak totaal circa 348 m² VVO
- bruto inhoud circa 1.390 m³

Buitenterrein: Het buitenterrein is volledig verhard. Aan de straatzijde en een deel van de zijkant is een sierhek geplaatst. Op het buitenterrein achter het pand zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Voor bereikbaarheid van het gebouw en de naastgelegen monumentale ‘Centrumkerk’ zijn over en weer erfdienstbaarheden gevestigd.

Bijzonderheden: Conform het vigerend bestemmingsplan ‘Centrum 2013’ heeft het object de enkelbestemming Centrum-2. Binnen deze bestemming is onder meer ruimte voor wonen, dienstverlening en kantoren. Voor de gebruiksmogelijkheden kunt u het bestemmingsplan inzien en/of contact opnemen met de gemeente WestBetuwe.

In het verleden is het pand gesplitst in twee appartementen (woningen). De huidige eigenaar bezit beide appartementsrechten en heeft de woningen samengevoegd en met een uitbreiding van het gebouw het geheel tot een klassieke kantoorvilla gemaakt.

Voorwaarden: Het object kan vrij van omzetbelasting geleverd worden. Conditie Kosten Koper. Koopovereenkomst conform model NVM. Hoewel de voorkeur van de eigenaar uit gaat naar verkoop van het pand is huur ook een optie die bespreekbaar is.

Aanvaarding in overleg; beschikbaar op korte termijn.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 549.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
348 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,96

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Geldermalsen Middengebied, Geldermalsen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 34-36

€ 549.000 k.k.