Kerkstraat 29 4191 AA Geldermalsen

€ 3.850 /mnd

Omschrijving

TE HUUR
Geldermalsen, Kerkstraat 29
Kantoor-, winkel-, praktijkruimte van 335 m2 + 6 parkeerplaatsen

Soms komt er een uniek huurpand op de markt, een plek waar je met trots je bedrijf presenteert, waar je uitstekend klanten kunnen verwelkomen en waar medewerkers beter presteren. Dit pand valt in die categorie.

Dit markante winkel-kantoorpand met een vloeroppervlakte van maar liefst 335 m² ligt in het centrum van Geldermalsen, in de nabijheid van talrijke voorzieningen die het werkcomfort aanzienlijk verbeteren. Het pand is gebouwd rond 1930 en combineert een monumentale uitstraling aan de voorzijde met eigentijdse aanpassingen die het gevolg zijn van een ingrijpende renovatie en verbouwing enkele jaren geleden naar hedendaagse maatstaven, waarbij fors is geïnvesteerd in voorzieningen en installaties op het gebied van duurzaamheid.

HUURPRIJS
€ 3.850,= per maand excl. BTW.
Voor niet-btw ondernemers in bijvoorbeeld de zorg uiterst gunstige voorwaarden mogelijk!

INDELING (aanpasbaar)
De huidige huurder (BetuweZorg) gaat vanwege ruimtegebrek verhuizen. De indeling is aangepast aan hun eisen en eenvoudig aanpasbaar aan de wensen van een nieuwe gebruiker.

Voorzijde. Winkelruimte met eigen toegangsdeur, een deur in de later geplaatste tussenwand geeft toegang tot de ruimte erachter. Eventueel kan de winkelruimte door huurder apart worden verhuurd, ook kan de tussenwand eenvoudig verwijderd worden, waardoor een grotere winkel/kantoorruimte ontstaat.

Middendeel. Thans kantoorruimte met glazen tussenwanden en eigen toegang aan de zijkant van het pand. Vanuit hier heeft men toegang tot de kantine/pantry, de toiletgroep, een flinke kluis met 40 cm.(!) dikke kluisdeuren, de kelder (thans archief) en de vergaderruimte aan de achterzijde van het pand.

Achterdeel. Thans in gebruik als vergaderruimte. Gescheiden van de rest via een tussenwand en voorzien van openslaande deuren.

BUITENTERREIN + PARKEREN
Via de naast het pand gelegen oprit toegang tot het eigen parkeerterrein waar ca. 6 auto’s geparkeerd kunnen worden. In de Kerkstraat zijn openbare parkeervoorzieningen aanwezig (betaald parkeren). Op 10 loopseconden ligt een groot parkeerterrein “Achter ’t Veer” en op drie minuten lopen het gratis parkeerterrein aan de Kostverlorenkade.

LOCATIE
Het betreft een absolute toplocatie in het gezellige dorpscentrum, waar u heel goed terecht kunt voor koffiespecialiteiten en een goede lunch. Op loopafstand van het gemeentehuis en met vijf fietsminuten uitstekend bereikbaar vanaf het station Geldermalsen via de pitoreske Koppelsedijk langs de Linge. Het dorp heeft ruime winkelvoorzieningen en een gezellig marktplein met een verscheidene horecagelegenheden voor koffie, borrel of lunch.

Geldermalsen maakt onderdeel uit van de gemeente West Betuwe. Het gemeentehuis ligt op loopafstand van het pand. Het dorp zelf heeft bijna 11.000 inwoners en was tot voor kort een zelfstandige gemeente die inclusief de omliggende dorpen de afgelopen jaren met 16% groeide naar ca. 27.000 inwoners. Door haar ligging nabij verkeersplein Deil, waar de A15 en de A2 elkaar kruisen, tussen Utrecht en ’s-Hertogenbosch, is Geldermalsen uitstekend bereikbaar voor automobilisten. Niet voor niets hebben zowel Blokken als Albert Heijn er hun landelijke distributiecentra gevestigd. Maar ook voor niet-automobilisten ligt Geldermalsen gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in met uitstekende verbindingen naar Utrecht, Den Bosch, Gorinchem en Tiel.

OVERIGE INFORMATIE
• Verhuurder is een familiebedrijf uit Geldermalsen die een uitstekende reputatie heeft opgebouwd en belegt voor de lange termijn. De afspraken worden rechtstreeks met de eigenaren gemaakt en zij blijven betrokken bij het pand en bij huurder.
• Oplevering in overleg. Tussenwanden, zonneschermen e.d. kunnen worden overgenomen van de vorige huurder.
• Station op enkele minuten afstand.
• De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder worden doorbelast.
• Betaling: per maand vooruit.
• Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS)
• Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
• Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.850 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
335 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Geldermalsen Middengebied, Geldermalsen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 29

€ 3.850 /mnd