Oranje Nassaustraat 4 4191 ED Geldermalsen

€ 1.450 /mnd

Omschrijving

Zelfstandige praktijk- of kantoorruimte. Dit vriendelijke vrijstaande gebouw staat aan de rand van het centrum van het dorp. Met een grootte van netto 136 vierkante meter waarvan 95 op de begane grond is het gebouw uitstekend geschikt als praktijkruimte of als kantoor voor een brede doelgroep.

Oranje Nassaustraat 4 ligt aan de rand van het centrum van Geldermalsen op loopafstand van winkels en horeca. Geldermalsen ligt op gunstige afstand van de snelwegen A2 en A15 (circa 10-15 autominuten). Het NS-station ligt op 10 minuten lopen vanaf het centrum.

De indeling is als volgt. Direct achter het tochtportaal van de entree ligt aan de ene zijde een wachtruimte en aan de andere zijde een (kantoor)kamer. Aan de achterzijde bevinden zich twee kamers. Het middendeel heeft een toiletruimte aan de ene zijde en de receptie aan de andere zijde. De ruimte met de receptiebalie beschikt verder over een royale pantry en hier bevindt zich ook de trapopgang naar de eerste verdieping. De tweede (zij)ingang van het pand komt ook uit in de receptieruimte. Boven aan de trapopgang bevinden zich twee kamers bereikbaar vanaf de overloop. Met name de grote kamer aan de achterzijde kan ook dienst doen als vergaderruimte of als kantine.

Het buitenterrein kan aan de voorzijde worden afgesloten met een hekwerk. Parkeren is mogelijk langs de openbare weg of op de parkeerplaats 50 meter verderop. Indien gewenst kunnen maximaal twee personenauto’s op eigen terrein worden gezet. Naast de ingang aan de voorzijde is er een tweede (zij)ingang achter een poort.

Kenmerken: Vloeroppervlak begane grond circa 95 m² VVO, verdieping circa 41 m² VVO, totaal circa 136 m² VVO. Inhoud circa 465 m³.

Het pand beschikt over zelfstandige nutsvoorzieningen. Het voormalige gebruik als huisartsenpraktijk is nog merkbaar door de aanwezigheid van wasgelegenheid in bijna alle ruimtes. Een gewijzigd niveau van afwerking is bespreekbaar.

Voorwaarden: Omzetbelasting niet van toepassing. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoor- en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal in beginsel worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren; kortere periodes zijn bespreekbaar. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Aanvaarding in overleg; per direct mogelijk.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.450 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
24 november 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
136 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oranje Nassaustraat 4

€ 1.450 /mnd