Poppenbouwing 48 4191 NZ Geldermalsen

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

Zelfstandige kantoorunit in een verzamelgebouw. Circa 160 vierkante meter, recent volledig gerenoveerde, praktische kantoorruimte. Het gebouw met kantoor- en bedrijfsruimte wordt grotendeels gebruikt door PolyEurope. Een derde deel van de kantoorruimte, met een eigen entree, is voor verhuur beschikbaar. Het te verhuren kantoor heeft een entree op de begane grond aan de zijkant van het gebouw. Op de eerste verdieping bevinden zich een trapportaal, drie kantoorkamers, een pantry, archiefruimte en toiletgroep. Het aanbod betreft comfortabele luxe kantoorruimte. Het pand is uitstekend geschikt voor een kantoor zonder publieksfunctie; een fijne werkplek buiten grootschalige verzamelgebouwen. De genoemde huurprijs is inclusief servicekosten bestaande uit gas, water, elektra en alarmsysteem.

Poppenbouwing 48 is aan de zuidoostkant van Geldermalsen op bedrijventerrein “Hoge Weide III” op een goede commerciële stand gesitueerd. De Poppenbouwing wordt gedomineerd door logistiek gerichte bedrijven zoals Van den Haak/Transmission en distributiecentra van Albert Heijn en Blokker. Naast deze sector zijn er ook diverse innovatieve productiebedrijven aanwezig zoals Polyeurope en Ceratec en dienstverleners zoals SKG-IKOB. De directe omgeving en het straatbeeld hebben een representatieve zakelijke uitstraling. Het pand is goed bereikbaar. De Poppenbouwing komt uit op de Randweg; de aansluiting van de A15 die op circa 2,5 kilometer van het pand ligt. Geldermalsen ligt nabij autosnelwegknooppunt “Deil” (A2-A15).

De indeling is als volgt. U komt binnen in een entreeportaal met een trapopgang. De entree ligt aan de zijkant van het gebouw. Boven aan de trap is er een ruim portaal dat uitkomt in de grootste van drie kantoorkamers die ook als ontvangstruimte kan dienen. Vanuit deze ruimte is er een gang met nog twee kantoorkamers, een pantry, toiletgroep en een archiefruimte.

Het pand beschikt over vloerafwerking, systeemplafonds met verlichting, verwarming, koeling, databekabeling en een alarmsysteem.

Voor het gebouw zijn parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein voor personenauto’s.

Kenmerken
- vloeroppervlak circa 185 m² BVO
- vloeroppervlak circa 160 m² VVO
- inhoud circa 670 m³

Huursom is inclusief gas, water, elektra en alarmsysteem. Huursom te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per kwartaal vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoor- en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal in beginsel worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Aanvaarding in overleg; per direct mogelijk.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
160 m²
Perceel
2.958 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Omgeving

Verspreide huizen Zuidzijde, Geldermalsen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Poppenbouwing 48

€ 1.500 /mnd