Gerdina's Hof 61 4191 MX Geldermalsen

€ 1.995 /mnd

Omschrijving

Op bedrijventerrein Hoge Weide gesitueerde kantoorruimte van 285 m². De ruimte is verdeeld over 2 etages, maakt onderdeel uit van een verzamelgebouw maar is desondanks zelfstandig met een eigen entree en voorzieningen.

Voor het pand is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig en gunstig gelegen op korte afstand van knooppunt Deil en de snelwegen A2 en A15.

HUURPRIJS:
€ 1.995,= per maand excl. BTW

INDELING:
Entree met trapopgang naar de verdieping, op de begane grond bevinden zich een kantoorkamer van ca. 43 m² met archiefruimte (10 m²), kantoorkamer van ca. 18 m², kantine met keukenblok voorzien van vaatwasser en koelkast, dubbele toiletgroep. De verdieping heeft een vide met toegang naar 3 kantoorkamers van ca. 32 m², 19 m² en 37 m², hier bevindt
zich tevens een server- en archiefruimte, alsmede een dubbele toiletgroep. Alle kantoren zijn voorzien van systeemplafond met verlichting, airco-installatie, vloerbedekking, kabelgoten.

ERF/BUITENTERREIN:
Voor het pand is een geheel bestraat buitenterrein waar men op eigen terrein kan parkeren. Voor de deur liggen zes eigen parkeerplaatsen.

OVERIGE:
* Het pand is voorzien van een alarminstallatie.
* Er is een glasvezelaansluiting aanwezig.
* De bedrijfshallen zijn in gebruik als opslag van een metaalbedrijf en bij de eigenaar van het pand (meubelgroothandel). In het linkerdeel van het gebouw is een hondentrimsalon gevestigd.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht.
Het verbruik van electra en gas van de achter de kantoorruimte gelegen hal loopt tevens via deze meter. Huurder kan deze kosten door belasten aan de betreffende huurder, hiervoor is een tussenmeter aanwezig.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumenten prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren.

LOCATIE:
De gemeente West Betuwe ligt in het uiterste westen van de Betuwe, in het meest westelijk deel van de provincie Gelderland. De gemeente ligt grotendeels in de Tielerwaard. De Linge doorsnijdt de gemeente.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het
spoorverbindingennet een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Nadere informatie is verkrijgbaar op het gemeentehuis te West-Betuwe, telefoonnummer 0345-72 88 00.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.995 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
285 m²
Perceel
2.550 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
6 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Verspreide huizen Zuidzijde, Geldermalsen

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gerdina's Hof 61

€ 1.995 /mnd