Oudenhof 16 4191 NW Geldermalsen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Ideale ruimte voor kleinschalige kantoorgebruikers op zichtlocatie vanaf de provinciale weg en op loopafstand van het station.

Binnen het gebouw aan de Oudenhof 16 worden twee kamers op de eerste verdieping te huur aangeboden.
Eén kamer van 17 m2 en één kamer van 32 m2. Sanitaire voorzieningen en de kantine worden gedeeld met de mede gebruikers op deze etage.

De Rijkswegen A2 en A15 zijn beiden op circa 4 autominuten gelegen. Station en centrum Geldermalsen bevinden zich op loopafstand. Een zeer centrale ligging in Nederland is dus gegarandeerd.

HUURPRIJS:
Kamer 1 (17m2), bedraagt € 250,= excl. BTW en servicekosten
Kamer 2 (32m2), bedraagt € 365,= excl. BTW en servicekosten

INDELING:
Gemeenschappelijk entree met trap naar boven. Toegang tot de eigen vleugel waar zich 5 kantoorkamers van verschillende afmetingen bevinden. Op de gang is een modern dames- en herentoilet aanwezig. Er is een gezamenlijke kantine met ruimte om samen met de andere huurders te eten.
De kantoorruimte is voorzien van een systeemplafond met led-verlichting, vloerbedekking, airco-unit.

ERF/BUITENTERREIN:
Bestraat buitenterrein met ruime parkeergelegenheid welke gedeeld wordt met overige huurders.

OVERIGE:
* Het pand is intern voorzien van een keukenblok en moderne sanitaire voorzieningen.
* Er is WIFI voor algemeen gebruik aanwezig.
* De servicekosten bedragen € 60,= per maand per kamer en omvatten het verbruik van gas, water en elektra, alsmede onderhoud airconditioningssysteem, CV-installatie, terrein, glasbewassing buitenzijde en ongediertebestrijding.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Minimale huurtermijn 1 jaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 1 maand huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren

LOCATIE:
Het kleinschalige bedrijventerrein De Oudenhof ligt aan de Westzijde van Geldermalsen direct aan de Provinciale weg welke naar de A2 leidt. Op het bedrijventerrein zijn diverse typen bedrijfsgebouwen aanwezig, aan de zijde van de Provinciale weg voornamelijk bestaande uit kantoren, showrooms en volumineuze detailhandel.
Het station Geldermalsen, het meest centraal gelegen station van Nederland met directe verbindingen naar Utrecht, Den Bosch, Dordrecht en Tiel, is op ca 5 minuten loopafstand gelegen. Het centrum van Geldermalsen is ca. 10 minuten lopen vanaf dit kantoor.

De gemeente West Betuwe is gelegen in het meest westelijk deel van de provincie Gelderland. De gemeente telt in totaal 26 kernen, Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.958 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

DISCLAIMER:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 60 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Mogelijke functie(s)
Praktijkruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
49 m² (in units vanaf 17 m²)
Perceel
2.220 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
C 1,24

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en stationslocatie
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Oudenhof 16

Huurprijs op aanvraag