Bogardeind 25 5664 EA Geldrop

€ 500 /mnd

Omschrijving

TE HUUR: REPRESENTATIEVE, KEURIG ONDERHOUDEN KANTOOR/PRAKTIJKRUIMTEN GELEGEN IN STIJLVOL GERENOVEERDE MONUMENTALE VILLA IN HET CENTRUM VAN GELDROP.

HUURGEGEVENS:
- Te huur aangeboden vier kantoor/praktijkruimten van ca. 26 m2, ca. 28 m2, ca. 31 m2 en 17m2.
- Huurprijs vanaf € 500,- per ruimte, per maand te vermeerderen met de geldende BTW (inclusief gas, water, elektra en internet).
- Huurtermijn in overleg.
- Huurbetaling per hele maand vooruit.
- Opzegtermijn in overleg met hoofdhuurder.
- Bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur + BTW.
- Huurindexering, jaarlijks voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten- prijsindex CPI reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), dan wel meest recente tijdsbasis, gepubliceerd door het Centrale Bureau voor de statistiek (CBS).
- Aanvaarding per direct beschikbaar.

INDELING:

1. Kantoor/praktijkruimte 1 met laminaatvloer, stucwerk wand-en plafondafwerking. Voorzien van eigen ingang, kitchenette (warm en koud water), fietsberging en fraai uitzicht op de tuin. De kantoor/praktijkruimte geniet van veel lichtinval. Inclusief rolgordijnen/stoffering. Verlichting en parkeerplaats.
Huurprijs € 500,- per maand.

2. Kantoor/praktijkruimte 2 met laminaatvloer, stucwerk wand-en plafondafwerking. Voorzien van gezamenlijke ingang, kitchenette (warm en koud water), uitzicht op het St. Anna ziekenhuis en fraai uitzicht op de tuin. De kantoor/praktijkruimte geniet van veel lichtinval. Inclusief fietsberging en parkeerplaats. Inclusief rolgordijnen/stoffering en verlichting. Eventueel gemeubileerde verhuur.
Huurprijs € 500,- per maand.

3. Kantoor/praktijkruimte 3 met laminaatvloer, stucwerk wand-en plafondafwerking. Voorzien van gezamenlijke ingang, kitchenette (warm en koud water) en uitzicht op het St. Anna ziekenhuis. De kantoor/praktijkruimte geniet van veel lichtinval. Inclusief jaloezieën/stoffering en verlichting. Eventueel gemeubileerde verhuur.
Huurprijs € 750,- per maand.

4. Kantoor/praktijkruimte 4 deze gemeubileerde ruimte van ca. 17 m2 met eigen ingang is voor 3 dagen in de week te huren (dinsdag/woensdag en vrijdag). Het afwerkingsniveau is gelijkwaardig aan de overige ruimten. Uitzicht op het St. Anna ziekenhuis. Inclusief fietsberging en parkeerplaats. Gemeubileerd: gebruik van tafel, stoelen, dressoir, verlichting en presenatie beeldscherm. Inclusief jaloezieën /stoffering.
Huurprijs € 350,- per maand.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
31 m² (in units vanaf 17 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen

Energie

Energielabel
B

NVM makelaar

André Brood Makelaars

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 040-2012829

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bogardeind 25

€ 500 /mnd