Hofkamp 20 - 22 6161 DC Geleen

€ 45 /m²/jaar

Omschrijving

Riante kantoorverdieping met eigen entree beschikbaar op het populaire bedrijventerrein "Krawinkel” in Geleen. De beschikbare kantoorverdieping maakt onderdeel uit van een groter bedrijfsverzamelgebouw waarin meerdere ondernemingen in zijn gevestigd. De kantoorverdieping heeft een entree op de begane grond en deelt met overige gebruikers de sanitaire voorzieningen en het keukenblok.

Het bedrijventerrein de “Krawinkel” heeft een grote diversiteit van aanwezige bedrijven en een uitstekende bereikbaarheid. De op- en afritten van de A76 (Stein – Aken) bevinden zich namelijk op slechts 1 kilometer afstand. De A76 staat in direct verbinding met de A2 (Amsterdam – Maastricht), alsmede Antwerpen en Brussel. Bovendien zijn Chemelot en vliegveld Maastricht – Aachen Airport snel te bereiken.

Oppervlakte (BVO)

Totaal vloeroppervlakte: circa. 792 m2 BVO

Deelverhuur: mogelijk vanaf circa. 100 m2 BVO

Optioneel: Kantoor- showroomruimte op de begane grond

De mogelijkheid is aanwezig om de kantoor- showroomruimte van circa. 433 m2 BVO bij het gehuurde te betrekken. Deze ruimte is momenteel verhuurd, maar is vanaf mei 2022 beschikbaar. Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit pand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Hofkamp 20 in Geleen aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

Of neem telefonisch contact op met Frank 06 - 24904829

====================

Parkeren

Op het verharde buitenterrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Eventuele extra parkeergelegenheid is er in de directe omgeving ruimschoots beschikbaar.

Bestemmingsplan

Volgens het actuele bestemmingsplan heeft het perceel een "Bedrijf” bestemming met een functieaanduiding bedrijven tot en met milieu categorie 3.2. Detailhandel is, behoudens vrijstellingen, niet toegestaan. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd. Eventuele aanpassingen aan het opleveringsniveau zijn in overleg met de verhuurder bespreekbaar.

- Systeemplafond met inbouwverlichting
- Wandradiatoren
- Vloerbedekking
- Brandpreventiemiddelen
- Internet- en telefonieaansluitingen
- Sanitaire voorzieningen
- Keukenblok

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 45,- per m2 per jaar excl. BTW (afhankelijk van het de metrage en huurperiode)

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Huurperiode: In overleg, minimaal 2 jaar.

Opzegtermijn: 6 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Hofkamp 20 -22 in Geleen aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van dit pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 45 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
792 m² (in units vanaf 100 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hofkamp 20 - 22

€ 45 /m²/jaar