Rijksweg Centrum 66 6161 EH Geleen

€ 1.295 /mnd € 165.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
ZICHTLOCATIE - Ca. 170 m² commerciële ruimte met veel bestemmingsmogelijkheden, gelegen aan de doorgaande weg tussen Sittard en Geleen tegenover het busstation.

LOKATIE
Gelegen aan de doorgaande weg en in het centrum van Geleen, op steenworp afstand van de Markt. Centrum Geleen biedt voor ieder wat wils, van diverse kleding,- en schoenenwinkels, eetgelegenheden en bijzondere speciaal zaken, sport,- en vrijetijdswinkels, electronica, wonen en conceptstores.

BESTEMMING/ BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een 'Geleen centrum' bestemming voor deze ruimte. Detailhandel, dienstverlening, maatschappelijke voorzieningen, kantoren met baliefunctie en culturele en ontspannende voorzieningen zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, ga naar en
Het object is gelegen in het centrum van Geleen, in de nabijheid van het busstation en nabij randweg Geleen welke zorg draagt voor een optimale verbinding met zowel de A2 als de A76. De winkelruimtes liggen op steenworp afstand van de markt van Geleen.

COMMERCIËLE RUIMTE
De commerciële ruimte (ca. 170 m²) heeft een prettige uitstraling, vanwege het vele zonlicht dat naar binnen schijnt door de grotendeels glazen voorgevel van het pand. Bij de entree is een wachtruimte gesitueerd van waaruit aangrenzend 3 spreekkamers liggen. De spreekkamers zijn modern ingericht met glazen wandafscheidingen en lichtspots. Achter de spreekkamers ligt een vergaderzaal/werkruimte met nog een aparte kantoorruimte. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich de keuken met toiletruimte en de trap naar het souterrain. Vanuit de keuken is er toegang tot een patio.

PARKEERGELEGENHEID
Er kan voor de deur en in de verdere omgeving betaald geparkeerd worden.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperiode van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan worden afgeweken.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Er wordt geopteerd voor een verhuur zonder BTW.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

ALGEMEEN
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 165.000 kosten koper
Huurprijs
€ 1.295 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 juni 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
170 m²
Perceel
235 m² (in units vanaf 170 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Verwarming, toilet, systeemplafond en kabelgoten

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rijksweg Centrum 66

€ 1.295 /mnd € 165.000 k.k.