's-Gravenpolderseweg 2 a 4462 CG Goes

€ 125 /m²/jaar

Omschrijving

Laatste kantoorruimte van 90 m2 te huur!

In het zo goed als volledig verhuurde kantoren- en dienstencetrum "De Tol" bieden wij te huur aan de laatst beschikbare bedrijfsruimte van totaal 90 m2. In "De Tol" zijn onder andere gevestigd de Bloedbank, een fysiotheratpeut, een fitness-/healthclub, een makelaarskantoor, een opleidingslocatie en een yoga centrum.

Het kantoren- en dienstencentrum "De Tol" is gevestigd op een uitstekende en strategische zichtlocatie en is gelegen aan een belangrijke doorgangsroute (Rijksweg A58, Breda-Vlissingen). Tevens gelegen nabij de Nansenbaan en overige uitvalswegen. Het zeer goed herkenbare kantoren- en dienstencentrum is voorzien van 75 parkeerplaatsen voor zowel bezoekers als personeel.

Door de indeling en de gunstige ligging op de begane grond is de kantoorunit bijzonder geschikt voor gebruik als kantoor- of praktijkruimte maar ook voor maatschappelijke dienstverlening.

De gezamenlijke entree geeft toegang tot de trapopgang en een tweetal kantoorruimtes. De beschikbare ruimte ligt aan de rechterzijde in het hoofdgebouw. De huidige indeling beschikt over een ruime entree met eventuele wachtkamer en twee overige ruimtes die op meerdere manier te gebruiken zijn. Denk hierbij aan kantoorruimtes die ruimte kunnen bieden aan minimaal twee werkplekken of twee grote behandelkamers. De huidige indeling is flexibel en kan aangepast worden waardoor er diverse indelingsvarianten kunnen ontstaan. Zo kan het 1 open ruimte worden of meerdere (kleinere) kantoorruimtes. Achterin de ruimte is de keuken en toiletgroep met twee aparte toiletten gesitueerd.

Voor bezoekers én personeel is er voldoende gratis parkeerruimte, zowel aan de voorzijde van het gebouw alsook aan de achterzijde van het gebouw.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 20 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
90 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
75 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

's-Gravenpolderseweg 2 a

€ 125 /m²/jaar