Poppelseweg 7 d 5051 PL Goirle

€ 5.500 /mnd € 750.000 k.k.

Omschrijving

ALGEMEEN
Multifunctioneel bedrijfsobject, strategisch gelegen op een ruim perceel op de hoek van de Poppelseweg en de Edisonstraat te Goirle. Vanwege de zichtlocatie en de frisse uitstraling van het pand is er sprake van een hoge attentiewaarde en een unieke kans om uw bedrijf op een representatieve wijze te profileren aan een breed publiek.

Het bedrijfsobject omvat een kantoorgedeelte en een aangrenzende bedrijfshal. Het kantoor, met mogelijkheden voor een showroomfunctie, heeft een totale oppervlakte van ca. 670 m², verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De bedrijfsruimte is ca. 335 m² groot en o.a. voorzien van een overheaddeur en een vrije hoogte van ca. 6 meter. Deze ruimte is uitermate geschikt voor productie, verwerking en opslag van goederen.

Het perceel, met ruim voldoende eigen parkeerplaatsen, heeft een oppervlakte van ca. 2.430 m², waarvan ca. 675 m² is bebouwd.

LIGGING
Goirle is een gemeente met ruim 22.000 inwoners en bestaat uit de kernen Goirle en Riel. De gemeente Goirle ligt in Midden-Brabant aan de rand van de gemeente Tilburg en grenzend aan België. Bedrijventerrein Tijvoort is het belangrijkste bedrijventerrein van Goirle.

BEREIKBAARHEID
Bedrijventerrein Tijvoort is gelegen aan de zuidkant van Goirle, langs de Turnhoutse baan (N283 Tilburg - Turnhout) welke aansluiting heeft op de A58 (Breda - Eindhoven) en N65 (Tilburg - 's-Hertogenbosch). De locatie is derhalve goed bereikbaar met eigen vervoer.

DOELGROEP
Het object is geschikt voor diverse branches en interessant voor iedere ondernemer die wil starten of uitbreiden op een zeer goed bereikbare locatie in een bedrijfspand met tal van voordelen.

Dit kunnen zijn ondernemers met ambachtelijke bedrijfsactiviteiten op zoek naar bedrijfsruimte om hun werkzaamheden uit te kunnen oefenen en/of materialen op te slaan, in combinatie met kantoor c.q. showroom. Of zakelijke/logistieke dienstverleners met een behoefte aan kantoorruimte in combinatie met opslag/archiefruimte en tal van overige branches.

OPPERVLAKTE
Het bedrijfsgebouw heeft een totale oppervlakte van ca. 1.005 m² VVO (Verhuurbaar Vloer Oppervlak), verdeeld over een kantoor van 2 bouwlagen met een oppervlakte van circa 335 m² per verdieping en een aangrenzende bedrijfshal van circa 335 m².

Het kantoorgedeelte omvat ca. 444 m² kantoor, ca. 165 m² archief en een kantine van ca. 55 m². Hierbij dient te worden opgemerkt dat het kantoor eenvoudig kan worden verkleind c.q. de bedrijfshal kan worden vergroot, door de archiefruimte(s) en kantine bij het magazijn te voegen . (Zo was de indeling in het verleden ook.)

KADASTER
Gemeente Goirle, sectie D, nummers 1875 en 2402, resp. groot 2.105 m² en 324 m² (totaal 2.429 m²).

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

VOORZIENINGEN
Kantoorruimte/showroom:
- entree/receptie met balie;
- kantine;
- pantry;
- verwarming middels c.v.- installatie met radiatoren;
- toiletgroepen;
- alarminstallatie;
- systeemplafonds inclusief geïntegreerde tl-verlichting;
- kabelgoten.

Bedrijfsruimte:
- overheaddeur;
- heaters;
- glad afgewerkte betonnen vloer;
- tl-verlichting;
- vrije hoogte ca. 6.00 meter.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over een energielabel B.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan biedt diverse gebruiksmogelijkheden. Toegestaan zijn bedrijven in de milieucategorie 1 t/m 4.1 (van lichtere tot en met zwaardere bedrijfsactiviteiten), plus het gebruik als kantoor van het daartoe bestemde gedeelte.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg plaatsvinden.

_______________________________________________________
HUURCONDITIES
_______________________________________________________

HUURPRIJS
Huurprijs: € 5.500,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

SERVICEKOSTEN
Het object beschikt over een eigen meters t.b.v. de nutsvoorzieningen. Huurder dient de benodigde leveringscontracten rechtstreeks met de desbetreffende nutsbedrijven af te sluiten.

HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt bij voorkeur 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar. Overige huurtermijnen zijn in overleg bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model januari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden.

HUURBETALING
Huurbetaling per kwartaal vooruit door middel van een automatische incasso.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

_______________________________________________________
KOOPCONDITIES
_______________________________________________________

KOOPSOM
Koopsom: € 750.000,= kosten koper excl. BTW *
Huurkoop: € 6.500,= excl. BTW per maand voor 5 jaar. Kooprecht over 5 jaar voor € 650.000,= kosten koper excl. BTW.

* Dit bedrijfsobject kost bij een rente van 2% dus maar ongeveer € 1.350,= per maand. Aflossen op de lening is sparen en de inflatie zou de waarde de komende jaren kunnen laten groeien.

OVEREENKOMST
Standaard NVM Koopovereenkomst voor commercieel onroerend goed met de benodigde aanvullingen.

NOTARIS
Door koper nader te bepalen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te voldoen binnen 4 weken na ondertekening koopovereenkomst, door middel van storting op het rekeningnummer van de notaris.

OMZETBELASTING
Terzake deze koopovereenkomst wordt geopteerd voor een met omzetbelasting (BTW) belaste levering.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000 kosten koper
Huurprijs
€ 5.500 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
570 m²
Perceel
2.429 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,07

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Snelwegafrit op minder dan 500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Poppelseweg 7 d

€ 5.500 /mnd € 750.000 k.k.