Haarstraat 7 4201 JA Gorinchem

€ 575.000 k.k.

Omschrijving

Fraai herenhuis in het centrum van Gorinchem. Voor zeer diverse doeleinden geschikt!

Op een centrale locatie in hartje Gorinchem bevindt zich dit karakteristieke pand. Het rijksmonument is gunstig gesitueerd op een zichtlocatie aan een doorgaande weg. Het sfeervolle plein aan de Grote Markt ligt tevens om de hoek en is omringd door diverse horeca-gelegenheden en detailhandel.

Het gebouw is door de jaren heen goed onderhouden maar dient op enkele punten te worden gemoderniseerd. De ruimte op de begane grond heeft een representatieve uitstraling. De ruimte op de begane grond is in gebruik geweest als kantoor. Op de eerste en tweede verdieping is een woonhuis gesitueerd.

Voor diverse doeleinden te gebruiken, onder andere als winkel of kantoor al dan niet gecombineerd met een woning voor eigen gebruik, dan wel verhuur. Het bestemmingsplan biedt eveneens mogelijkheden voor dag-horeca (middels omgevingsvergunning). Kom eens langs en ervaar de mogelijkheden!

Begane grond: open kantoorruimte van circa 105 m²; 2 spreekkamers; toilet voorzien van een fonteintje. 

Eerste verdieping: overloop; toilet met fonteintje; trapkast; wasruimte; woonkamer met stookpunt; technische ruimte met Cv-ketel; 2 riante slaapkamers met ieder een eigen badkamer. 

Tweede verdieping: ruime overloop (mogelijkheid slaapkamer) met toegang tot het dakterras en een ruime slaapkamer. Het object beschikt over een royaal dakterras. 

Van dit object is een meetrapport aanwezig. 

Parkeervoorziening:
Er zijn voldoende parkeervoorzieningen in de directe omgeving (betaald / vergunning).
 
Aanvaarding:  
In overleg. As is, where is. Het pand is op dit moment onderdeel van een groter object. De kosten voor kadastrale splitsing en fysieke splitsing komen voor rekening van verkoper. Het genoemde perceel betreft een geschat perceel welke later definitief zal worden uitgesplitst. Indien uit de splitsing blijkt dat de perceeloppervlakte anders is, geeft dit geen van de partijen enig recht op vergoeding. Kosten voor het splitsen van de NUTS voorzieningen (offerte aanwezig), nieuwe meterkast, leidingwerk, trappen plaatsen enzovoort komt voor rekening van koper. 

Bestemming: 
Het object heeft de bestemming: Gemengd-1. Hieronder vallen onder andere detailhandel, kantoorfuncties en wonen. Voor meer informatie verwijzen wij naar of de Gemeente Gorinchem.

Ligging: 
Gorinchem heeft een zeer fraai en gezellig historisch centrum met een stadhuisplein met diverse terrassen en meerdere autovrije winkelstraten. Gorinchem heeft op dit moment ca. 35.000 inwoners.
 
Gorinchem is zeer centraal gelegen in het land. Vanaf knooppunt Gorinchem kunt u snel alle kanten op via de A27 en de A15. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. Ook beschikt Gorinchem over een treinstation met goede verbindingen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
9 september 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
137 m²
Perceel
187 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Haarstraat 7

€ 575.000 k.k.