Edisonweg 21 b 4207 HE Gorinchem

€ 79 /m²/jaar

Omschrijving

Edisonweg 21B te Gorinchem | Instapklare kantoorlaag gesitueerd in representatief kantoorverzamelgebouw op het bedrijventerrein van Gorinchem.

ALGEMEEN
Deze ruime kantoorlaag van ca. 350 m² is gelegen op de eerste verdieping van een representatief kantoorverzamelgebouw op bedrijventerrein 'Oost I' te Gorinchem. Het betreft een goed onderhouden kantoor met compleet afgewerkte kantoorkamers welke o.a. voorzien zijn van systeemplafonds met inbouwarmaturen, tapijtvloeren, airconditioning en kabelgoten. Daarnaast beschikt de verdieping over een ruime keuken en een toiletruimte met gescheiden toiletten. Het geheel is op een ruime kavel gelegen waarbij voldoende parkeergelegenheid is.

STERKE PUNTEN
- Net afgewerkt
- Volledig instapklaar
- Goede locatie langs de A-15
- Parkeren voor de deur

OPPERVLAKTEN
- Ca. 350 m2 kantoorruimte 
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het object is omstreeks 1992 gebouwd waarna het object diverse malen is gerenoveerd en gemoderniseerd. Het object is oorspronkelijk gebouwd als hoofdkantoor van Hans Anders. Vervolgens omgeturned tot multitenant gebouw met diverse bedrijven. Het object is opgetrokken in staalskelet met betonvloeren. Het object beschikt over ruime raampartijen en is voorzien van diverse tussenmuren tussen de verschillende kantoorkamers. Het terrein is voorzien van klinkers waarbij voldoende manoeuvreer mogelijkheid is.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen aan de rand van bedrijventerrein 'Oost I' te Gorinchem. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met diverse brandstofverkooppunten en eetgelegenheden in de nabije omgeving. Het object is op korte afstand gelegen vanaf de Rijksweg A-15 (Rotterdam-Nijmegen). Op ca. 5 minuten afstand is knooppunt Gorinchem te bereiken welke aansluiting biedt tot de Rijksweg A-27 (Breda-Utrecht).

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Entree met glazen deuren
- Voorportaal met trappen en lift
- Brandslanghaspels
- Nooduitgang aanduiding
- Ruime keuken
- Gescheiden toiletten
- Systeemplafonds met inbouwarmaturen
- Kabelgoten
- Tapijtvloer
- Te openen ramen
- Verwarming middels radiatoren
- Zonwering

Terrein:
- Terreinverharding met betonklinkers
- Ruime parkeermogelijkheden
- Terrein afsluitbaar middels schuifpoort

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Ter plaatse is het bestemmingsplan "Bedrijventerrein en stationsomgeving" van kracht, de bestemming betreft enkelbestemming bedrijventerrein. Te gebruiken als kantoorruimte.

KADASTER
Gorinchem – F – 2337
Totale perceel ter grootte van 8.350 m2

HUURPRIJS
€ 79,-/m2/jaar (excl. btw)

AANVAARDING
In overleg

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing

ENERGIELABEL
Energielabel A - geldig tot 3 oktober 2029

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 79 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 2.950 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
350 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Edisonweg 21 b

€ 79 /m²/jaar