Tielweg 10 2803 PK Gouda

€ 500 /mnd

Omschrijving

Object: duurzaam en energiezuinige kantoorhuisvesting op een geweldige locatie langs de Gouwe. Het object is onderdeel van project GouweZone, 3 energiezuinige kantoortorens gelegen langs de Gouwe. In de eerste toren worden op de 2e en 3e verdieping. momenteel enkele geweldige turn-key kantoorruimtes aangeboden. Huurders zijn o.a. Ericis, vereniging COIN, Landis & Gyr, Van Lanschot Bankiers, Brabers, Van Herk bedrijfsmakelaars en Geofoxx. Op de begane grond van Tielweg 10 bevindt zich Zones Gouda. Een flexwerklocatie van verhuurder Ericis waar ‘s-middags, tegen een aantrekkelijk tarief, een gezond lunch buffet wordt geserveerd. Tevens is het mogelijk om Zones Gouda te gebruiken als locatie voor informele meetings, te flexwerken of elkaar te ontmoeten onder het genot van een lekkere cappuccino of latte.

Groenverklaring: project GouweZone is door Agentschap NL uitgeroepen tot een van de duurzaamste panden van Nederland en heeft hiervoor de prestigieuze Groenverklaring voor zeer duurzame utiliteitsbouw ontvangen.

Beschikbaarheid en huurprijzen p/mnd, all-in (excl. BTW):
Office 2.01: ca. 22 m², € 550,-
Office 2.02: ca. 25 m², € 650,-
Office 2.03: ca. 18 m², € 500,-
Office 2.04: ca. 33 m², € 900,-
Office 2.05: ca. 23m², VERHUURD
Office 2.06: ca. 20 m², € 550,-

Office 3.01: ca. 19m², € 550,-
Office 3.02: ca. 19m², VERHUURD
Office 3.03: ca. 21m², VERHUURD
Office 3.04: ca. 45m², VERHUURD

Prijzen voor het leveren van een zit/sta bureau + bureaustoel: € 55,- excl. BTW per maand per werkplek. Dit bedrag komt extra boven op de standaard huur.

Parkeervoorziening: ruime parkeervoorzieningen (norm 1:40), verlicht met LED. Tevens zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig. Parkeerplaats buiten op het parkeerdek: € 75,- per maand per plaats. Parkeerplaatsen afgesloten ondergrondse parkeergarage: € 125,- per maand per plaats.

Locatie/ Bereikbaarheid: het kantoorgebouw is gesitueerd op bedrijventerrein Goudse Poort, een
bijzonder goede ligging in de Randstad.
- centrale ligging t.o.v. grote steden zoals Den Haag, Utrecht en Rotterdam
- 1 minuut vanaf de afrit Gouda A12/A20
- goede verbinding met het openbaar vervoer middels bussen (Goudse Poort Express) richting het Intercitystation Gouda

Opleveringsniveau:
Begane grond: op de begane grond van Tielweg 10 bevindt zich Zones Gouda een centrale ontvangstruimte voorzien van de receptiebalie, lunch- /coffeecorner, informele overlegzones en flexwerk plekken. Bij Zones Gouda kunt u terecht voor een lekkere cappuccino, landelijke kranten en een gezond lunch buffet. Binnen de ruimte is Wifi aanwezig. Bezoek kan, indien gewenst, opgevangen worden of worden doorverwezen. Additionele receptiediensten (zoals telefoon-/postservice) zijn in overleg af te nemen. De kern van het gebouw biedt ruimte aan een trappenhuis met lift en 2 separate sanitaire groepen. Trap en lift zijn luxe afgewerkt met bamboe treden en balustrades van glas. De kern loopt door tot in de ondergrondse parkeergarage, waardoor het kantoorpand via de parkeergarage direct bereikbaar is.

Servicekosten: all-in

Aanvaarding: in overleg.

Algemeen: al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Tielweg 10 te Gouda. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Van Herk bedrijfsmakelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 500 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 140 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
18 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Topkoeling, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerkosten
Vanaf € 75,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

NVM makelaar

Van Herk Bedrijfsmakelaars

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0182 577700

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tielweg 10

€ 500 /mnd