Tielweg 16 2803 PK Gouda

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

Object:
Dit hoogwaardig en toekomstbestendig gebouwde solitair gelegen kantoorpand van circa 1.880 m² verdeeld over 4 verdiepingen komt in haar geheel in de verhuur. De in 2011 realiseerde nieuwe generatie kantoorhuisvesting is gelegen op een uitstekende locatie op bedrijventerrein de Goudse Poort met een zichtlocatie langs de Gouwe.

Het kantoorpand, voormalig in gebruik bij Grant Thornton, beschikt over een opleveringsniveau welk kan worden afgebouwd tot elk gewenst niveau.

Het pand maakt onderdeel uit van project GouweZone; een drietal energiezuinige kantoorvolumes met oog voor groen, duurzaamheid, luxe en veiligheid (bijvoorbeeld: beveiligde ondergrondse parkeergarage). De drietal kantoorgebouwen zijn tevens toekomstbestendig gebouwd met hoogwaardige- en duurzame materialen.

Binnen dit project zijn onder andere Fudura, Enginear, Landis+Gyr, Checkmark, Woningborg en Van Lanschot Bankiers gevestigd.

Locatie/ Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het kantoorgebouw is centraal gesitueerd op het bedrijvenpark de Goudse Poort waardoor het zich kenmerkt door de navolgende locatiekenmerken:
- centrale ligging t.o.v. grote steden (Den Haag, Utrecht, Rotterdam)
- gelegen op bedrijvenpark Goudse poort, direct aan de A12 (Den Haag – Utrecht) en A20 (Rotterdam- Gouda);
- hoogwaardige openbaar vervoersvoorzieningen: Intercitystation Gouda op loopafstand, bushalte bij kruising Burg. van Reenensingel en Tielweg. Tijdens spits extra busdiensten van en naar station Gouda;
- zichtlocatie vanaf Nieuwe Gouwe O.Z.

Beschikbare vloeroppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 1.880 m² welk als volgt is verdeeld:
- begane grond: circa 395 m²;
- eerste verdieping: circa 495 m²;
- tweede verdieping: circa 495 m²;
- derde verdieping: circa 495 m² momenteel verhuurd aan OVMK Vermogensbeheer en Zones.

Parkeervoorziening:
Ruime ondergrondse- en bovengrondse parkeervoorzieningen (norm circa 1:40), verlicht met LED. Tevens zijn er oplaadpunten voor elektrische auto’s aanwezig. Parkeren kan al vanaf € 750,- per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Groenverklaring:
Project GouweZone is in 2009 door Agentschap NL uitgeroepen tot een van de duurzaamste panden van Nederland en heeft hiervoor de prestigieuze Groenverklaring voor zeer duurzame utiliteitsbouw ontvangen.

Opleveringsniveau:
Het opleveringsniveau van de kantoorverdiepingen kan worden afgewerkt tot elk gewenst niveau. De verdiepingen zijn, op de kern na, geheel vrij van constructieve elementen, waardoor de verdiepingen vrij indeelbaar zijn. In combinatie met de verhoogde computervloer ontstaat er maximale flexibiliteit, waarop op elke locatie op de verdiepingsvloer data- en elektra beschikbaar is. Momenteel beschikt het pand onder ander over een:
- centrale ontvangstruimte inclusief receptiebalie op de begane grond;
- diverse sanitaire groepen D/H per verdieping;
- diverse pantry units;
- verhoogde computervloer;
- te openen ramen;
- Frans balkon aan de waterzijde;
- veel natuurlijke lichtinval (mede door de nieuwe gevelopeningen).

Oplevering:
In overleg, per direct.

Huurprijs:
Vanaf € 135,- per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten.

Voorschot servicekosten:
€ 25,- per m² per jaar (indicatie), te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting. In de servicekosten zit onder andere inbegrepen:
- gasverbruik, inclusief vastrecht;
- elektriciteitsverbruik, inclusief vastrecht;
- elektriciteitslevering voor het gehuurde, voor zover sprake is van normaal verbruik;
- waterverbruik, inclusief vastrecht;
- onderhoud en periodieke controle van KWO- en luchtbehandelingsinstallaties;
- idem van de liftinstallaties(s);
- idem van de hydrofoorinstallatie;
- idem van de brandmeldinstallatie;
- jaarlijkse bijdrage beveiliging pand en parkeerterrein bij de meldkamer, middels camerabewaking;
- schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten, liften, parkeergarage, periodieke glasbewassing algemene ruimte binnenzijde, periodieke glasbewassing buitenzijde;
- gebruik van ondergrondse containers ten behoeve van papier en restafval, uitgezonderd volumineuze artikelen/hardware en containers ten behoeve van vertrouwelijke stukken e.d.;
- assurantiepremie buitenbeglazing;
- onderhoud terrein en parkeergarage;
- vervangen van lampen in de gemeenschappelijke ruimten;
- administratiekosten ad 10% over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2008), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
5 jaar met aansluitend een optietermijn van 5 jaar.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
1.880 m² (in units vanaf 250 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A+

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tielweg 16

€ 135 /m²/jaar