Tielweg 22 2803 PK Gouda

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen:
Een prachtige kantoorloft in een energiezuinig gebouw met uitzicht op het water komt beschikbaar voor de verhuur.

Tielweg 22 maakt onderdeel uit van een solitair gelegen kantoorgebouw onderdeel uitmakend van het project GouweZone. Dit project beslaat circa 10.000 m² aan kantoorruimte en een ruime ondergrondse parkeervoorziening. Voor de verhuur komt circa 265 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de begane grond.

De parkeerplaatsen zijn deels tussen de gebouwen en deels in de parkeergarage gesitueerd. De parkeergarage wordt ontsloten middels een elektrisch hek. De aantal te huren parkeerplaatsen kan in overleg besproken worden.

Locatie/ Bereikbaarheid:
Uitstekende bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Het kantoorgebouw is centraal gesitueerd op het bedrijvenpark de Goudse Poort waardoor het zich kenmerkt door de navolgende locatiekenmerken:
- centrale ligging t.o.v. grote steden (Den Haag, Utrecht, Rotterdam)
- gelegen op bedrijvenpark Goudse poort, direct aan de A12 (Den Haag – Utrecht) en A20 (Rotterdam- Gouda);
- hoogwaardige openbaar vervoersvoorzieningen: Intercitystation Gouda op loopafstand, bushalte bij kruising Burg. van Reenensingel en Tielweg.

Gebruiksmogelijkheden:
Het object is geschikt voor diverse kantoordoeleinden.

Oppervlakte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 265 m² gelegen op de begane grond.

Oplevering:
In overleg.

Opleveringsniveau:
Het kantoorpand is hoogwaardig afgewerkt en beschikt over een opleveringsniveau onder andere voorzien van de volgende zaken:
- centrale ontvangst/ receptie en reproruimte voorzien van keramische vloertegel en achtergelegen kantoorruimte met
niveau verschil;
- mogelijkheid tot gebruik bedrijfskantine op de eerste verdieping (tegen betaling);
- mogelijkheid tot gebruik van de auditorium op de eerste verdieping;
- dakterras;
- toiletgroep dames en heren;
- pantryvoorziening;
- afgewerkte en gespoten plafonds;
- inbouwarmaturen;
- scheidingswanden deels voorzien van kastruimte.

Het gebouw is voorzien van een eigen ingang, alarminstallatie, een kern waar het trappenhuis, de lift en de natte groepen zijn gesitueerd. Tevens heeft het pand de warmte- en koudeopwekking in het gebouw vindt plaats door middel van een duurzame energieopwekking en wordt middels warmte installatie voorzien van een tegenstroomapparaat (TSA) en elektronische besturing overgebracht naar de betonconstructie. Verwarmen en koelen geschiedt middels zogenaamde Wing Vloeren, waarin kunststof leidingen zijn opgenomen. Het water in de leidingen draagt de temperatuur over waardoor de Wing-vloeren thermisch worden geactiveerd.

Huurprijs:
€ 135,- per m² per jaar, te vermeerderen met eventuele servicekosten en omzetbelasting.

Servicekosten:
Nader overeen te komen.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
265 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, systeemplafond, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Tielweg 22

€ 135 /m²/jaar