Büchnerweg 3 2803 GR Gouda

€ 95 /m²/jaar

Omschrijving

Algemeen:
Het betreft hier een kantoorgebouw van in totaal circa 940 m², waarvan thans nog circa 290 m² gelegen op de eerste etage beschikbaar is voor de verhuur. Ruimte kan gehuurd worden vanaf circa 55 m² en circa 235 m², bij het laatste metrage heeft huurder een zelfstandige vleugel.

Het kantoor is gelegen op een zeer prominente locatie naast het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda en dit solitaire pand heeft een middels een slagboom afgesloten buitenterrein (onderheid). Hier zijn 26 parkeerplaatsen op gelegen waarvan thans nog 13 beschikbaar. De begane grond is thans deels verhuurder aan E.E.N. Zorg en het Hand & Pols Centrum.

Bereikbaarheid:
Goede bereikbaarheid met eigen vervoer vanaf de snelweg. Tevens is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed omdat bushaltes en het NS-station Gouda op enkele minuten loopafstand gelegen zijn. De mogelijkheid bestaat om met circa 15 auto’s op eigen terrein te parkeren.

Gebruiksmogelijkheden:
De ruimte is geschikt voor diverse kantoordoeleinden.

Oppervlakte:
De totale beschikbare vloeroppervlakte bedraagt circa 290 m² gelegen op de eerste verdieping en te huren vanaf circa 55 m² (deelhuur etage) en circa 235 m² (volledige vleugel).

Oplevering:
In overleg.

Opleveringsniveau:
Het opleveringsniveau is voorzien van onder andere:
- entree en trappenhuis met per etage twee vleugels aan weerszijden;
- flexibele indeling per vleugel mogelijk;
- centrale verwarming middels radiatoren;
- 2 geschakelde Nefit Topline ketels;
- deels airco units;
- systeemplafond met (inbouw) verlichtingsarmaturen;
- goederenlift (100 kg);
- diverse airconditioning units;
- toiletvoorzieningen per etage;
- aluminium kozijnen voorzien van schuiframen met dubbelglas;
- pantryvoorzieningen.

Huurprijs:
€ 95 per m² per jaar, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en servicekosten. Parkeerplaatsen zijn te huren voor € 750,- per plek, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 30,- per vierkante meter, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en zijn ten behoeve van onder andere kosten gas, water en elektra.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks “alle huishoudens” (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur te vermeerderen met de wettelijke omzetbelasting en servicekosten.

Huurcontract:
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.

Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per ommegaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger(s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Huurtermijn:
In overleg.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Bijzonderheden:
Elke transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 95 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
290 m² (in units vanaf 55 m²)
Perceel
1.780 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
21 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.