Hanzeweg 14 2803 MC Gouda

Prijs op aanvraag Veiling
Blikvanger Beleggingsobject! Deels verhuurd kantoorgebouw (ca. 5.656m²) te Gouda

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op woensdag 7 december 2021, bij inzet en afslag vanaf 13:00 uur, via de website van BVA Auctions.

Het is mogelijk dit object te bezichtigen op maandag 22 november tussen 13:00 en 16:00 uur. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak met BVA Real Estate via +31 (0) 33 - 2022905 of per e-mail.

Het uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot en met 6 december 2021 mogelijk via het biedformulier op de website van BVA Auctions.

Veilende notaris:
Schut|van Os Notarissen
Dit dossier is in behandeling bij mr. C. Bijl.

Omschrijving registergoed:
Deels verhuurd kantoorgebouw gelegen in Gouda. Het kantoorgebouw is verdeeld over de begane grond en een vijftal verdiepingen. De totale oppervlakte van het gebouw is ca. 5.656 m² VVO / 6.369 m² BVO.

Het gebouw heeft de beschikking over automatische deuren met tochtsluis, intercom, brievenbussen in entreehal, 2 personenliften en een afgesloten parkeerterrein met 149 parkeerplaatsen.

De verschillende kantoorruimten hebben een flexibele indeling en zijn voorzien van mechanische ventilatie met topkoeling, luchtbevochtiger, c.v. installatie, te openen ramen, kabelgoten, binnen zonwering, pantry, dubbele toiletgroep en werkkast met uitstortgootsteen.

Locatie:
Op uitstekende zicht locatie op bedrijventerrein Goudse Poort gelegen zeer representatief kantoorgebouw met eigen parkeerdek. De op- en afrit naar de A12 en A20 is op zeer korte afstand gelegen (ca. 2 minuten). Het NS-station is per stadsbus binnen 10 minuten bereikbaar.

Huursituatie:
Het kantoorgebouw is deels verhuurd aan 5 verschillende huurders. In totaal is ca. 1.490 m2 verhuurd verdeeld over de begane grond, 3e verdieping en de 4e verdieping. Daarnaast zijn er 10 parkeerplaatsen verhuurd.
De totale huuropbrengst betreft € 115.161 ex. BTW en de servicekosten bedragen in totaal € 43.448 ex. BTW. Vanwege Corona zijn er huurkortingen toegekend welke aflopen in december 2021.

Bestemming:
Conform het onherroepelijk bestemmingsplan Goudse Poort (vastgesteld 15 april 2014) heeft de onroerende zaak de Enkelbestemming: Kantoor en de Dubbelstemming: Waarde – Archeologie.

Disclaimer
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘adviseurs’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Hanzeweg 14 te Gouda (de “Transactie”). BVA Auctions en adviseurs zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of adviseurs en/of BVA Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BVA Auctions en/of adviseurs en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin.

Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BVA Auctions en/of adviseurs geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch adviseurs hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

BVA Auctions / adviseurs treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Opdrachtgever en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Kenmerken

Veiling

Prijs
Prijs op aanvraag

Overdracht

Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989

Oppervlakten

Oppervlakte
6.369 m² (in units vanaf 1.000 m²)
Perceel
4.630 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
F 1,68

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hanzeweg 14

Prijs op aanvraag Veiling