Laan van de Vrede 1 9728 CA Groningen

€ 75 /m²/jaar

Omschrijving

== UNIEKE ZICHTLOCATIE AAN HET JULIANAPLEIN == GEHEEL GEBOUW VAN CIRCA 1.480 M² V.V.O. == AL TE HUUR VANAF CIRCA 260 M² V.V.O. == CIRCA 36 EIGEN PP BESCHIKBAAR ==HUUR VRIJ VAN BTW MOGELIJK ==

Laan van de Vrede 1, 9728 CA te Groningen.
 
Markant kantoorgebouw gelegen in Laan Corpus den Hoorn-Noord. Er is circa 1.480 m² v.v.o beschikbaar verdeeld over 4 bouwlagen. Bij het kantoorgebouw zijn totaal circa 36 eigen parkeerplaatsen beschikbaar gelegen op het parkeerterrein. Het object ligt in de “oksel” van de A-7 en de A-28 met zicht op het Julianaplein van Groningen. Het gehele gebouw is van binnen en buiten medio 1999/2000 gerenoveerd.

Begane grond: circa 440 m² v.v.o. BESCHIKBAAR!
1e verdieping: circa 390 m² v.v.o. BESCHIKBAAR!
2e verdieping: circa 390 m² v.v.o. VERHUURD!
3e verdieping: circa 260 m² v.v.o. BESCHIKBAAR!
Totaal circa 1.480 m² v.v.o.
  
Elke verdieping beschikt over een eigen toiletgroep en pantry. Totaal circa 1.090 m² v.v.o. beschikbaar en al te huur vanaf circa 260 m² v.v.o. Er bevindt zich een receptie op de begane grond en een dakterras op de bovenste verdieping.
 
Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Het markante kantoorobject is gelegen op de hoek Laan van de Vrede/Canadalaan in de wijk Corpus den Hoorn-Noord aan het Noord Willemskanaal. Het object ligt op een uitermate zichtlocatie aan het Julianaplein in de hoek van A7 (weg der Verenigde Naties) en A-28 (Julianaweg). Door de aanpassingen aan de ringweg zal naar verwachting het object alleen nog maar zichtbaarder worden vanaf het Julianaplein.

BEREIKBAARHEID:
Per openbaar vervoer: Er bevindt zich een bushalte op circa 250 meter afstand. Het centraal station is circa 15 minuten lopen.

Per auto:De Laan van de Vrede is een zijstraat van de Paterswoldseweg en is uitstekend te bereiken vanaf de A-7 en A-28. Door de werkzaamheden aan de ringweg kan het zijn dat ook dit deel van Groningen gedurende deze werkzaamheden minder goed bereikbar is.

PARKEREN:
Er zijn circa 36 parkeerplaatsen beschikbaar op het eigen parkeerterrein.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd onder meer voorzien van;
• Systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
• Scheidingswanden;
• Vloerbedekking;
• Kabelgoten daar waar voorzien van bekabeling;
• Pantry op elke verdieping;
• Toiletgroep op elke verdieping;
• Mede- gebruik lift;

Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
gereduceerd tarief vanaf € 75,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen servicekosten en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

Verhuurder zal de services en het onderhoud m.b.t. het gebouw voor het gebouw en de locatie tot een minimum beperken in relatie tot de gereduceerde huurprijs en kortlopende huurperioden.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN:
€ 275,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

SERVICEKOSTEN:
Het verekenbaar voorschotbedrag servicekosten ten behoeve van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt € 60,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW. De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten. Verhuurder behoudt zich het recht voor, genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de service kosten dienovereenkomstig te wijzigen.

LEVERINGEN EN DIENSTEN:
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (inclusief BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):
 
• Gas, water en elektraverbruik, inclusief vastrecht, individueel en aandeel algemene ruimten;
• Gebruikersheffingen en gemeentelijke belastingen zoals verontreinigingsrechten etc.;
• Administratiekosten van 5% over de totale kosten van leveringen en diensten;
• Al het overige wat verhuurder noodzakelijk acht.

HUURTERMIJN:
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaat in overleg.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
De wederzijdse opzegtermijn voor huurder en verhuurder is 3 (drie) maanden voor het einde van een huurperiode van telkens 6 (zes) maanden.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11 en

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw dienstverleners in Bedrijfshuisvesting:
Wouter Muller

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 75 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 115 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 60 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.480 m² (in units vanaf 260 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
E 1,58

Omgeving

Ligging
In woonwijk en aan vaarwater

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
36 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 275,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Laan van de Vrede 1

€ 75 /m²/jaar