Ubbo Emmiussingel 19 9711 BB Groningen

€ 649 /mnd

Omschrijving

In een monumentaal oudbankierspand aan de centrale rand van de binnenstad Groningen wordt een kantoorruimte (unit 207) met prachtig uitzicht te huur aangeboden.
De voor verhuur aangeboden kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van het monument en is 40m2 groot. Naast deze kantoorruimte kan er (mede)gebruik gemaakt worden van een fietsenstalling dakterras, spreekkamer, pantry, twee keukenruimtes en toiletvoorzieningen. Parkeerplaatsen zijn er voldoende voor eventuele zakenrelaties. Het pand beschikt over een vooringang en een eigen achteringang.

Het pand uit zich op neoklassieke wijze door middel van diverse ornamenten, de originele eiken vloeren en de authentieke balkenplafonds. Vanuit de unit is uitzicht op een van de weinig overgebleven karakteristieke binnentuinen gelegen parkeerplaats en de naburige reformatorische kerk. De royale ramen zorgen voor veel daglicht en samen met de hoge plafonds een open karakter. De unit is georiënteerd op het noorden, waardoor de ruimte, door middel van natuurlijke ventilatie, koel blijft. Drie bureaus met mogelijkheid van uitbreiding tot zes werkplekken. Unit beschikt over een strakke en volhouten interieur. Verhuurder staat open om de unit flexibel te verhuren.

Locatie:
De unit bevindt zich aan de Ubbo Emmiussingel 19 9711 BB te Groningen, op loopafstand van Centraal Station, achter het Groninger museum.

Bereikbaarheid:
Openbaar vervoer: alle vormen van openbaar vervoer zijn mogelijk vanwege de loopafstand van en naar het Centraal Station.

Auto: er bevinden zich parkeerplaatsen aan beide zijdes van het pand. De unit is binnen enkele minuten te bereiken vanaf de rijkswegen A7 en A28. Door de locatie aan de singel snel en filevrij te bereiken. Op diverse wijzen te bereiken; via het centraal station naar Hereplein; via Coehoornsingel en achter de Pathé-bioscoop. Kortom, een erg gunstige ligging en bereikbaarheid.

Parkeren: er is een afgesloten parkeerplaats aan de achterzijde van het pand. Deze is te bereiken via de Coehoornsingel. In overleg kan hiervan gebruik worden gemaakt. Daarnaast bevinden zich voor zakenrelaties voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van het pand.

De unit wordt opgeleverd in de huidige staat. Hieronder valt eveneens het gebruik van een intercominstallatie, alarminstallatie, toiletgroepen, pantry en WI-FI.

Huurprijzen:
€ 649,- excl. BTW, exclusief servicekosten.
Eigen parkeerplaats behoort in overleg tot de mogelijkheden.
Ook mogelijkheid om flexplekken (vaste werkplekken) te huren.

Huurperiode:
N.o.t.k.

Opzegging:
N.o.t.k.

Eventuele fouten voorbehouden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan bovenstaande tekst.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via mail of app- en belcontact via 020-8208310

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 649 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 849 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
40 m²
Perceel
1.014 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ubbo Emmiussingel 19

€ 649 /mnd