Nieuweweg 10 9711 TD Groningen

€ 995 /mnd

Omschrijving

MULTIFUNCTIONELE KANTOOR-/WINKELRUIMTE == CIRCA 60 M² == FRONTBREEDTE VAN 5,4 METER! == ZEER CENTRALE LIGGING NABIJ DE DIEPENRING ==

Nieuweweg 10, 9711 TD te Groningen

Gelegen nabij de diepenring van Groningen is dit multifunctioneel object ter grootte van circa 60 m². Met deze centrale ligging en solitaire karakter ideaal voor het vestigen van zowel kantoor als winkel. Dankzij de aanlooproute zeer goed zichtbaar voor langslopend publiek. Een zeer geschikte locatie voor maatschappelijke en zakelijke dienstverleners, adviseurs, (para-)medische behandelaars et cetera.

De ruimte is voorzien van keurige vloerafwerking en beschikt over klassieke elementen zoals een aantal glas-in-lood ramen en plafonds met sierlijsten.

Het object is verdeeld over 3 verschillende ruimten waarvan de achterste ruimte is af te sluiten van de voorste, ideaal voor het houden van enkele opslag. Tevens is het object voorzien van een pantry en toilet.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Gelegen aan de oostzijde van de binnenstad aan de Nieuweweg alwaar zich meerdere kleine en middelgrootte ondernemingen hebben gevestigd.

BEREIKBAARHEID:
Per openbaar vervoer: De bereikbaarheid met de auto is voor stadse begrippen goed. Vanaf de Europaweg is het slechts enkele minuten naar de Nieuweweg.

Per auto: Bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed door haar centrale ligging in de stad.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd onder meer voorzien van;

• Thans aanwezige vloer-/ wandafwerking;
• Pantry;
• Toiletruimte;
• Eigen meterkast (elektra)

Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
€ 995,- per maand te vermeerderen met de verschuldigde BTW over de huur.

BTW:
Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie.

SERVICEKOSTEN:
Niet van toepassing. De kosten van de nutsbedrijven en de gemeentelijke gebruikerslasten en heffingen komen rechtstreeks voor rekening van huurder.

HUURTERMIJN:
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaat in overleg.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn gaat in overleg.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen. Een huurovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring namens opdrachtgever/eigenaar welke goedkeuring wordt geacht te zijn verkregen nadat de tekeningbevoegde de huurovereenkomst heeft getekend.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie alsmede een eventuele huurovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 995 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1909

Oppervlakten

Oppervlakte
60 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Kabelgoten, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Nieuweweg 10

€ 995 /mnd