• Nieuw

Guldenstraat 12-18 9712 CE Groningen

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag

Open Dag

  1. Dinsdag 1 juni van 13:00 tot 16:00

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op 8 juni 2021, bij inzet en afslag vanaf 11:30 uur, via de website van BOG Auctions.

Het is mogelijk dit object te bezichtigen op 1 juni 2021 tussen 13:00 en 16:00 uur. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak met BVA Real Estate via +31 (0) 33 - 2022905 of via

Het uitbrengen van een onderhands bod bij de notaris is tot en met 7 juni 2021 mogelijk via het biedformulier op de website van BOG Auctions.

Veilingbegeleidende makelaar:
BVA Real Estate
De heer Ernst Offerein en de heer Richard Dieteren

Veilende notaris:
VDB Notarissen BV
Dit dossier is in behandeling bij mevrouw mr. S. van Baalen.

Omrschrijving:
In het centrum van Groningen aan de Guldenstraat 12-18 gelegen het bankgebouw van de Rabobank. Bestaande uit perceel grond, kelder, begane grond, eerste- tweede en derde verdieping. De etages zijn te bereiken middels twee opgangen welke gesplitst zijn vanaf de eerste verdieping. Het object is reeds opgedeeld in 4 appartementsrechten. De totale oppervlakte bedraagt: 869 m² VVO en 1.064 BVO.

Het object is grotendeels onderkelderd en voorzien van verwarming- en luchtinstallaties.
De derde verdieping is volledig casco.

Kadastraal bekend bij Gemeente: Groningen, Sectie: K, Complexaanduiding: 4196
Guldenstraat 12, A1,
Guldenstraat 14, A2
Guldenstraat 16, A3
Guldenstraat 18, A4

Locatie:
Groningen is de grootste stad van noord Nederland. De plaats telt circa 200.000 inwoners. De Guldenstraat staat in directe verbinding met de Vismarkt en de Grote Markt.

Indeling:
zie bijgesloten tekening.

Afmetingen:
De nen-2580 rapportage is opgenomen in de dataroom op de website van BOG-Auctions.

Parkeren:
Voldoende Openbaar parkeren (betaald) in de directe omgeving.

Bestemming:
Conform het onherroepelijk bestemmingsplan Binnenstad gebied Groningen heeft de onroerende zaak de Enkelbestemming: Centrum 1: Specifieke functieaanduiding: dienstverlening. Voor de volledig gegevens wordt verwezen naar de Bijlage Bestemming in de dataroom bij deze veiling.

Omzetbelasting / overdrachtsbelasting
Voor de fiscale aspecten wordt verwezen naar de Bijzondere Veilingvoorwaarden bij deze veiling.

Disclaimer
BOG Auctions en BVA Auctions Real Estate (hierna te noemen ‘Makelaarskantoor’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan de Guldenstraat 12-18 te Groningen (de “Transactie”). BOG Auctions en Makelaarskantoor zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of Makelaarskantoor en/of BOG Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

Kenmerken

Veiling

Prijs
Vanaf prijs op aanvraag
Veilingdatum
Dinsdag 8 juni 2021

Overdracht

Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
4 mei 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Oppervlakten

Oppervlakte
869 m²
Perceel
275 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
G 1,89

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Over deze veiling

BOG Auctions

Datum dinsdag 8 juni

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Guldenstraat 12-18

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag