Peizerweg 87 9727 AH Groningen

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

UITERMATE GOEDE ZICHTLOCATIE == CIRCA 250 M² V.V.O. KANTOORRUIMTE == GEZOND LUCHTKLIMAAT == MEDEGEBRUIK VAN DE RESPRESENTATIEVE VERGADERRUIMTE == ZONNIG DAKTERRAS ==

Peizerweg 87, 9727 AH te Groningen

Een kantoor met eigen entree vol lichte, open ruimtes op een mooie zichtlocatie? Je vindt het in de Peizerstate. Op fiets/loop afstand van het Hoofdstation en het stadshart van Groningen, maar ook vlak bij uitvalswegen. Bovendien zijn er voldoende parkeerplaatsen bij het kantoorpand. De Peizerstate is van alle gemakken voorzien. Er bevinden zich ruim voldoende eigen parkeerplaatsen op het bijgelegen parkeerterrein. Tegenover het gebouw ligt het wooncentrum Vesta en het Peizerplein.

Voor de verhuur is thans beschikbaar circa 250 m² v.v.o. gelegen op de begane grond aan de voorzijde. De ruimte kenmerkt zich door de hoge attentie waarde, hoogwaardige afwerking en zeer riante plafondhoogte. Bijzonder aan deze kantoorruimte is de eigen entree.

Huurders hebben het medegebruik van de luxe vergaderzaal op de begane grond, Pent office op de 5e verdieping en kantine/eventruimte met zonnig dakterras gelegen op 5e verdieping. Ook de recreatieruimte, archiefruimte en de fietsenstalling in de kelder staan voor de gebruikers van het pand tot hun beschikking. Van afspraken in het markante Pentoffice, vergaderen en presentaties met grotere groepen in de luxe vergaderzaal op de begane grond tot open air inspiratiesessies, lunch meetings en bedrijfsborrels in de frisse lucht in de kantine/event ruimte met het riante dakterras op de 5e verdieping, de Peizerstate heeft voor alles de ruimte!

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Het markante en elegante kantoorgebouw de Peizerstate is gelegen op een prominente zichtlocatie aan de westelijke ringweg. Gebruikers en bezoekers hebben daardoor directe toegang tot de belangrijkste toegangswegen van Groningen, de A7 en de A28. Tegenover het gebouw ligt het wooncentrum Vesta en het Peizerplein. Ook de Groninger binnenstad is bij de Peizerstate om de hoek. Op circa 1.500 meter afstand van de Peizerstate sta je al op de Grote Markt en treinstation Groningen is slechts zes minuten fietsen/15 minuten lopen verwijderd.

BEREIKBAARHEID:
Per openbaar vervoer:
Er bevindt zich een bushalte in de buurt van het gebouw Het Centraal Station bevindt zich op circa 15 loopminuten

Per auto:
Het gebouw is uitstekend bereikbaar vanaf de richting Drachten A 7 afslag Hoogkerk alsmede vanaf het Julianaplein A 28 vanaf de richting Assen. Het gebouw bevindt zich pal aan de westelijke ringweg nabij het Gasuniegebouw.

PARKEREN:
Bij het gehuurde is met mogelijk 8 parkeerplaatsen bij te huren op het eigen parkeerterrein.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd onder meer voorzien van;

• Systeemplafonds met geïntegreerde verlichtingsarmaturen;
• Verwarming, individueel regelbaar per verwarmingselement;
• Topkoeling middels systeemplafonds;
• Mechanische ventilatie middels systeemplafonds;
• Kabelgoten (voorzien van databekabeling);
• Vloerbedekking;
• Systeemwanden daar waar aanwezig;
• Elektrische buitenscreens;
• Mede gebruik Pantry met geïntegreerde vaatwasser en koelkast op elke verdieping;
• Mede gebruik invalidentoilet op de begane grond;
• Mede gebruik Dames en herentoilet op elke verdieping;
• Mede gebruik lift;
• Mede gebruik alarm in het gehele gebouw en exclusieve gehuurde;
• Mede gebruik recreatieruimte en douches in de kelder;
• Mede gebruik bedrijfskantine;
• Mede gebruik inpandige fietsenstalling;
• Medegebruik vergaderruimte.

Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

Vooruitstrevend is het gezonde werkklimaat in Peizerstate, door inzet van AerSMASH technologie in het luchtbehandelingssysteem wordt een optimaal leef en werkklimaat gerealiseerd. Deze reinigingstechniek die schadelijke schimmels, bacteriën en virussen neutraliseert zorgt samen met permanente ventilatie voor de hoogst haalbare resultaten op het gebied van schone en gezonde lucht.

Het bedrijf Aersmash gaat binnenkort een filter systeem inbouwen in de luchtbehandelingskast waarbij de lucht door een combinatie van filters en ionisatie extra gezuiverd wordt. Doordat de ingeblazen lucht extra gezuiverd wordt op vervuiling, bacteriën, virussen, schimmels ed. ontstaat er een gezonder klimaat in het gebouw.

Ook aan Duurzaamheid is bij Peizestate aandacht besteed van elektrische laden direct voor de deur tot energiezuinige verlichting en waterbesparende kranen.

Het object heeft thans Energielabel B maar de intentie is om dit naar Energielabel A te brengen.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
€ 135,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met servicekosten en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN:
€ 275,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

SERVICEKOSTEN:
Het verrekenbaar voorschotbedrag servicekosten ten behoeve van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt € 32,50,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW. De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten.

LEVERINGEN EN DIENSTEN:
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (inclusief BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):

• Inbraakalarm per etage inclusief doormelding en alarmopvolging buiten kantoortijden;
• Schoonhouden gemeenschappelijke ruimten waaronder o.a. de toiletgroepen liften, beglazing binnen en buitenzijde alsmede buitenzonwering, beglazing gemeenschappelijke ruimten en kelder;
• Gasverbruik, elektriciteitsverbruik, waterverbruik inclusief vastrechten;
• Onderhoud en periodieke controle centrale verwarming en luchtbehandelingsinstallatie;
• Onderhoud en periodieke controle liftinstallatie;
• Onderhoud en periodieke controle hydrofoorinstallatie;
• Service abonnement en periodieke keuring van de alarminstallatie, brandmeld en brandbeveiligingsinstallatie, evenals de brandblusmiddelen;
• Vervanging van lampen in de gemeenschappelijke ruimten;
• Klein onderhoud m.b.t. gemeenschappelijke ruimten;
• Periodiek onderhoud aan de groenvoorzieningen;
• 5 % administratiekosten over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

HUURTERMIJN:
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaat in overleg.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn gaat in overleg.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen. Een huurovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring namens opdrachtgever/eigenaar welke goedkeuring wordt geacht te zijn verkregen nadat de tekeningbevoegde de huurovereenkomst heeft getekend.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie alsmede een eventuele huurovereenkomst is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 32 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
250 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B 1,11

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
8 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 275,- per parkeerplaats per jaar (21% BTW van toepassing)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Peizerweg 87

€ 135 /m²/jaar