Euvelgunnerweg 25 a 9723 CV Groningen

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

DE STEK wordt dé nieuwe werkplek van Groningen! Ultramodern, duurzaam en 100% gasloos. Een plek die gaat leiden tot veel moois! Want DE STEK wordt niet zomaar een kantoorpand. Het is een pand met een opdracht: alles draait er om kennis delen, talent aantrekken én innoveren.

Huurders zullen er schouder aan schouder staan en samenwerken aan de toekomst van Noord-Nederland! Denk aan het uitbesteden van projecten, hybride traineeships, kennis delen via o.a. seminars en het optimaal benutten van elkaars netwerk.

DE STEK is ontworpen als dynamische ontmoetingsplek pur sang, waar iedereen kan meedenken over de uitdagingen van onze regio. Hier zullen we bouwen aan de wereld van morgen! Groei mee!

Mee STEK’en? Het pand is eind 2020 al klaar.

TRANSFORMATIE
DE STEK wordt een nieuw pand in een bestaand jasje, de voormalige technische school van de Stad. Een ware transformatie waarbij oude en nieuwe architectuur worden gecombineerd. Het pand wordt 100% gasloos en door slim samenwerken ook snel afvalloos.

Het pand van de toekomst, DE STEK to be!

PRAKTISCHE INFORMATIE

DE STEK beslaat in totaal 6300 m2 met een uiteenlopend aanbod van kantoorruimtes van 25 tot 600 m2. Uniek is dat alles zich op één vloer bevindt, waardoor één groot kantoordorp ontstaat.

Naast kantoren vind je er ook flexplekken, vergaderruimten, een brasserie én een bedrijfsfitness. Ook is er de STEKroom (iRoom/theater), een digitale ruimte ideaal voor seminars, events en presentaties. Creatief overleggen? Stap dan straks eens op in de Britse dubbeldekker of de Amerikaanse schoolbus in de hal!

VOOR WIE IS DE STEK?
Creatievelingen, belangenbehartigers, innovators, initiatiefnemers en voorlopers. Voor DE STEK zoeken we bedrijven die mee willen werken aan de toekomst van Noord-Nederland. Van scale ups tot de gevestigde orde: STEK’ers zijn mensen die zich in willen zetten voor onze regio.

De huurders van DE STEK zullen samen een diverse mix vormen. Van elke branche is in het pand dan ook maar één partij vertegenwoordigd. Elk bedrijf maakt vooraf eerst kennis met de Gebouwraad. Passen het nieuwe bedrijf, de andere bewoners en de missie van DE STEK bij elkaar? Dan is het een match. Samen zorgen we zo dat alle STEK’ers vanuit Groningen het verschil kunnen maken op hun eigen vakgebied.

LOCATIE & BEREIKBAARHEID
DE STEK komt op een veelbelovende locatie in ontwikkeling, aan de Euvelgunnerweg 25a in Groningen. Het kavel is maar liefst 15.000 m2, met inbegrip van een grote tuin en 107 parkeerplekken op eigen terrein (parkeren op de openbare weg is ook mogelijk). Ook is er plek voor 97 fietsen en vind je op het parkeerterrein 20 laadpunten voor elektrische auto’s.

Het kantoorpand is uitstekend bereikbaar per auto, fiets en het openbaar vervoer. De afstand tot de zuidelijk ringweg is slechts 400 meter. Station Groningen is maar zo’n 10 minuten fietsen en voor de deur stopt buslijn 12.

BESCHIKBAARHEID
ca. 4.000 m2 reeds verhuurd
ca. 2.300 m2 nog beschikbaar: er zijn verschillende metrages beschikbaar.

Huurprijs: € 139,- per m2 per jaar excl. BTW.
Servicekosten: € 25,- per m2 per jaar.
De servicekosten zijn t.b.v.: schoonmaak algemene ruimten en buitenterrein, verbruik elektra en water, internet, stoffering en glas bewassing.

Mee STEKÉN kan dus al vanaf ca. € 345,- per maand excl. BTW!
Huurperiode in overleg.
Waarborgsom: 3 maanden huur inclusief BTW en servicekosten.

MEE STEK’EN?
DE STEK is eind 2020 klaar! Al 11 bedrijven hebben zich al aangemeld als toekomstige STEK’ers waaronder Royal HaskoningDHV en Leerbouwen die beiden per 1 december DE STEK bewonen.

Ook in DE STEK aan de slag?
Kijk voor meer informatie op: destekgroningen punt nl

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-12-2020
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Flexplek (kantoor)
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
6.300 m² (in units vanaf 25 m²)
Perceel
15.006 m² (in units vanaf 25 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
107 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Euvelgunnerweg 25 a

Huurprijs op aanvraag