Hereweg 28 9725 AD Groningen

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

Object: Hereweg 28, 9725 AD Groningen

Soort: Recent gerenoveerde high end kantoor-/praktijkruimte op toplocatie, ter grootte van circa 55 m2. Optioneel zijn twee parkeerplaatsen bij te huren.

Locatie: Het object is gelegen aan de Hereweg, welke de verbindingsroute vormt tussen de zuidelijke Ringweg en de entree van zuidzijde van de binnenstad. Het object is perfect gelegen ten opzichte van het Hoofdstation, het stadscentrum en de ontsluitingswegen richting A7 en A28.

Bereikbaarheid: Het object is uitstekend te bereiken per zowel auto, fiets als openbaar vervoer. Het Hoofdstation is gelegen op loopafstand.

Parkeren: Aan de achterzijde van het object bevind zich een parkeerterrein. Optioneel zijn twee parkeerplaatsen bij te huren.

Bestemming en gebruik: Huurder is er zelf voor verantwoordelijk dat het door haar voorgenomen gebruik is toegestaan op basis van de geldende wet- en regelgeving. Het object heeft als bestemming ‘Gemengde Doeleinden’, waardoor een breed scala aan functies is toegestaan. Kijk voor meer informatie op ruimtelijkeplannen.nl of neem contact op met de gemeente Groningen.

Indeling: Entree, hal, kantoorruimte (circa 32 m2), vergaderruimte (circa 11 m2), pantry met keukenblok, meterkast, wc, douche en berging.

Opleveringsniveau: In de huidige turn-key staat, onder andere voorzien van: vloerverwarming, visgraat pvc-vloer, glazen scheidingswand, keuken met inbouwapparatuur (vaatwasser, koelkast en magnetron), wc, douche, enzovoorts. De renovatie/schadeherstel van de voorgevel dient nog plaats te vinden.

Energielabel: A

Huurvoorwaarden
Huurovereenkomst: Uitgangspunten volgens model ROZ 2015 met aanvullingen
Huurperiode: 5 jaren + n x 5 optiejaren
Opzegtermijn: Twaalf maanden
Huurbetaling: Per maand bij vooruitbetaling
Huurprijsindexering: Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI alle huishoudens (2006=100)
Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur en BTW
Voorschot servicekosten: € 150,- per maand ten behoeve van de levering van o.a. elektriciteit, gas, water, internet, onderhoud installaties en dergelijke
Huuringangsdatum: Per direct beschikbaar
Huurprijs: € 1.250,- exclusief BTW per maand
BTW van toepassing: Ja
Voorbehoud: Definitieve goedkeuring verhuurder

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Servicekosten
€ 150 per maand
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1890

Oppervlakten

Oppervlakte
55 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A 0,80

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hereweg 28

€ 1.250 /mnd