STOCK Haarlem

Jan van Krimpenweg 7-9, Haarlem
vanaf € 2.734 /mnd

Uitgelichte kenmerken

  • Aantal units 2
  • Kantoorruimte Tot 264 m²
  • Privé unit 5 tot 25 werkplekken
  • Looptijd huurcontract Vanaf 3 jaren

Omschrijving

STOCK HAARLEM
Het project STOCK Haarlem bevindt zich aan de Jan van Krimpenweg in de Veerpolder van Haarlem. De bedrijfsruimtes zijn zeer hoogwaardig en robuust / industrieel vormgegeven. De Veerpolder is sterk in opkomst en kenmerkt zich door de diversiteit aan bedrijven die in de omgeving gevestigd zijn. In totaal worden er 32 units gerealiseerd, die ieder bestaat uit een vloeroppervlakte van ongeveer 264 m² v.v.o. hebben. De units zijn onderling te schakelen waardoor een groter metrage gerealiseerd kan worden.

STOCK Haarlem onderscheidt zich onder andere door een bovengemiddelde bouwkwaliteit, hoge plafondhoogte en uitstekende daglichttoetreding door de grote raampartijen.

ONDERNEMEN
De bedrijfsruimten van STOCK Haarlem tellen maar liefst drie bouwlagen. De begane grond is voorzien van een robuuste trap en de gehele gevel is te openen doormiddel van een harmonica deur. De eerste verdieping wordt ook voorzien van een raampartij over de gehele voorgevel en een pantry. Op de tweede verdieping is nog een kleine ruimte aanwezig met toegang naar het dakterras.

Kortom, voldoende ruimte om te ondernemen in een ruimte dat een visitekaartje kan zijn voor uw bedrijf. Door de hoogwaardige maar simpele vormgeving krijgt u als ondernemer veel vrijheid om het naar eigen stijl in te richtten. In STOCK Amsterdam is al bewezen hoe deze ruimtes voor verschillende manieren allemaal op een eigen originele manier kan worden ingedeeld.

LOCATIE OBJECT
STOCK Haarlem is uitstekend gelegen met verschillende uitvalswegen en openbaar vervoer in de buurt, maar ook het centrum van Haarlem om de hoek. De Waardepolder ligt ideaal ten opzichte van Schiphol, Amsterdam en Haarlem en is daardoor flink in opkomst. Er zijn ca. 850 bedrijven gevestigd van kleinschalige studio’s en werkplaatsen tot omvangrijke bedrijven zoals bijvoorbeeld grafische en farmaceutische bedrijven. Naast de oorspronkelijke bedrijfspanden is er de laatste jaren spraakmakende en fraai vormgegeven nieuwbouw gekomen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Vanaf € 2.734 /mnd
Servicekosten
€ 150 per maand

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor

Oppervlakten

Oppervlakte
Vanaf 264 m²

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Energie

Voorlopig energielabel
A

Foto's

Kantoorruimtes

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

STOCK Haarlem

Jan van Krimpenweg 7-9, Haarlem